Pages

03 July 2010

*habisss!*

semalam memegang air yogurt Ziyyad

i told him to finish his cococrunch first before he get his air

u know what he did?

he poured all the remaining cococrunch in my bowl (i also end up eating cococrunch,bowl lain yg lg besar..tehehe) and happily said

"habissss! ma,nak ayaq.....plissss"

boleh tak?

siap plis ok..so pasal dah janji,bagilah jugak air tu

parenthood.

p/s: dengan budakbudak kena tetapkan peraturan yang details,habiskan makan bukan habiskan tuang kat pinggan/mangkuk mak ayah.. :)

p/s: saya support belanda dan harap depa angkat cup tahu ni..boo brazil,main kasaq poyo gila, si Melo tu buat gangster plak atas padang..Melo panas mungkin,kalau melo ais sejuk sikit,perangai elok sikit kot..wakawaka.

3 comments:

ain fathihah said...

waa, cerdiknya. haha. nak marah pun tak boleh, sebab betul lah kan dah habis. hehe.

Putra Mama said...

bijak sungguh.. n sgt polite.. ;p

~Lady_D~ said...

erni..suka singgah sini baca gelagat ziyad....comelnye die....hehehe