Pages

09 June 2010

*what's up in 2010*

saya adalah gelabah sikit bulan ini

first time nak join little penang street market

first time submit borang ada sikit dup dap dup dap

dan akhirnya lyndy sangat teruja dengan hasil dari kedaichomel,terus luluskan borang saya

tapinya...

item untuk berjualan adalah masih sikit,like hanya ada couple of bantals,3 lai chomel NC,1 nursing clip..like apakah!!??

lepas tu macam kena pikir macam mana nak bungkus all the items,LPSM said kene green,no plastic..mati kutu di situ(tapi dah dapat idea macam mana,tapi macam kena keluar duit,tapi duit nak bayar credit card,eh benci tau)

lepas tu pikir pulak,nak kena buat duit tukar..kang kena kasik RM50 untuk barang RM5 mati kutu nak cari kalau takde duit tukar..lepas tu macam kena pegi stall orang lain minta duit tukar,nanti mesti kena maki dalam hati leh owner stall tu...ahhh,benci betul bila kena fikir details

lepas tu fikir, kurang lebih 2 minggu lagi nak berjualan,dan masih tak siapkan item utk jual..mati lah..

bila nak jahitnya?siang kerja,malam ada hantu <--bongok betul alasan.

nampak gaya kena bangun kul 3 jugaklah nampaknya

benci betul bila kene kerja siang ni,nak kerja di rumah je boleh tak? benci lah

lepas tu pikir plak,mana tempat nak solat ntah..oh ada masjid kecil kat belakang tu,so ok rasanya,takde masalah

benci bila kena fikir every single details

benci lah,rasa nak balik sekarang dan terus menjahit.

benci betul kat hantu yang kacau Ziyyad tu,benci benci benci

p/s: benci jek ek.

p/s:: terima kasih atas tips dan petua untuk cara-cara menghalau jin dan sitan di bawah,sakit hati betul dibuatnya,nak jahit pun susah (eh..padahal penakut)

2 comments:

Dils said...

take it day by day. Hehehe.. best tuh..

Queenin Murni said...

wah,, godluck.. agak2 dah lebih produktif, take 1day off and pulun menjahit tanpa gangguan. hehe!