Pages

16 June 2010

*update cincai boncai*

1. ntah apa mimpi ZIyyad semalam,bangun tido,nampak saya je "uwekkk...uwekkkk! ma,baby!"...siap gaya baby nanges tak tahan,so i scoop him up,and immediately he hug me,and i said "Ziyyad baby mama" :) pagi yang sayu,malas mo pigi kija..huhuhuhuhu

2. 16 nursing clip dah siap buat semalam,saya duk bertapa semalam dalam bilik jahit,i love the outcome, to date ada 10 nursing cover,16 nursing clip,3 bantal,3 felt alphabets...apa lagi aaa..lupa plak..hahahha..baru nampak macam nak berjualan..

3. husband really want to help me with this lil market of ours :)

4. watch portugal main semalam,i was like "eh apa la team ivory cost ni main kasar betul " atau "referee ni buta kayu betul" atau "besar betul orang ivory ni,baju sendat plak tu..a size to small mungkin" atau "buruk gila rambut mamat ivory cost ni" hahahaha, end up husband suruh masuk tido pasal bising snagat tengok bola mengalahkan bunyi vuvuzela tu..wakakaka,btw vuvuzela is freaking annoying la..

5. Ziyyad sekarang ni suka melawan babah dia..i hope it is just a phase,Ziyyad is not yet 2,tapi bahang "terrible two" dah dirasai sejak 3 bulan lepas..aduhai.

6. Ziyyad suka tengok motorcross pasar motor tu lompat-lompat, sekarang babah dia ada geng tengok ESPN,now how i am suppose to watch my channel E! ?

7. saya sakit kaki,dengan itu sekian terima kasih.


p/s: tetiba lak batuk...

4 comments:

Ms. TaroAthirah said...

ziyad mimpi dapat adik. maka kamu p la farmasi cepat2, beli itu pregnancy test XD

Anasfadilah said...

yelah tu..pepandai je kamu.

FrH said...

for the first time, i met my birth-mate!!! excited gile nih. hahaha. (terperasan masa tengok kt komen blog azza arini)

patut laa i suke menepek kat blog ni! mmg ada chemistry la kita ;)

Anasfadilah said...

hoorayyy! geng la kita..kena tubuhkan kelab "babyJune" :)