Pages

06 June 2010

*prince of persia*

orang duk sibuk lagenda budak setan saya sibuk nak tengok prince of persia

out of 5 saya kasi 3 je lah

sebab?

1. kenapa kalau kerajaan dalam mana-mana cerita,mesti the istana nun atas bukit,samalah macam cerita Clash of the Titans,lagi apa ek..lupa lah..tapi seakan-akan..

2.orang jahit mestilah pakai dark eyeliner ataupun berkepala botak

3. all the kings must have long curly hair,why??

tu je dapat pikir buat masa ni, adalah lebih baik tengok shrek je..

apa-apa pun a day spend alone with husband adalah seronok :D

p/s: ziyyad nalo,sekarang kalau mengamuk akan baring atas lantai,tak kira la dalam lif ke atas tanah ke..ayooo!

4 comments:

Farah said...

i plak reason bagi 3 star sebab muka hero adalah sangat gay..memang takleh nak terima hahahaha.

a.n.i.Q.u.e said...

Prince of Persia ni depa buat from a computer game punya cerita kan ... waktu mula2 dulu zaman taon 80an budak2 semua main POP nih .... rasanya istana memang atas langit ... hahahaha tu yg payah nak menang tu main game tu

beba said...

Prince of Persia: The Sands of Time ni game PS2..tapi tak tau la kot ade keluar kat console lain..

saya pernah main dolu2..tp sket jek..half way..payah beno game nyer.. :D

tapi tak tengok pon lagi cerita ni..tunggu DVD yg santek keluar dlu.. :p (maapkan saya tengok DVD pirate..hehe..nak tengok wayang takde sape nak jage anak.. :D)

kalau cerita2 lama ni biasanye istana nya mmg la nun diatas puncak segalanya..hehe..antara tempat strategic la kire nak buat istana..senang nak protect kalau under siege..kot..hehe..

shrek pon cam besh gak kot..nak tengok gak..

p.s: bile la plak saya bole pi dating ngan en.husband berdua2 plak ni..

Little Mama™ said...

meh akak jawap

1. sebab lagi tinggi bukit for istana lagi power maah..tgk semua org kaya duduk atas bukit.. bukit antarabangsa, bukit damansara.. aha haa

2. dark eyeliner dan kepala botak sebab nak tunjuk yg tukang jahit banyak guna mata dan kepala (otak) untuk menjahit.. erk..check kepala u ada botak tak..ha..ha

3. long curly hair tu very special maah.. hanya golongan berdaulat macam raja saja curly hair.. like me...muah..ha..ha