Pages

10 June 2010

*Jin Toncet*

the Jin as mention yesterday yang mengganggu gugat tidur malam Ziyyad dan secara langsung mengganggu gugat tidur kami sudah tiada buat masa ni dan berharap tiada lagi seterusnya..wahhh!dalam satu ayat

semalam saya ada minta air penawar pada seorang collegue,pangkat ayah juga collegue saya ni..dan orangnya pandai juga berubat orang yang disampuk atau diganggu sitan atau jin

air penawar tu satu botol besar mineral 1.5 liter..di pesan supaya merenjiskan ,mula dari kiri rumah sampai seluruh perimeter dalam rumah di renjiskan

tapi akibat adalah macam malas

saya baca bismillah sedikit dan sedikit selawat,tuang air dalam cawan dan beri Ziyyad minum

Alhamdulillah,berkat usaha dan doa,Ziyyad tak lagi menanges tak tentu pasal malam semalam

rasa air tu?

ada manis-manisnya...air penawar lah yang terbaik <--tiru shila majid air diomond..hehehahaha.

terima kasih kepada cadangan anda yang sudi membaca entry tersebut dan memberikan idea bernas yang boleh diguna pakai di masa akan datang

renung-renungkan dannn selamat beramal

:)

p/s:: air tu boleh disimpan sepanjang hayat,agak-agak tinggal sikit,just top up dengan mineral weter..top up air zam zam pun lebih elok, air hai-o water filter pun rasanya boleh.eheh kesitu plak dia

3 comments:

Elyn said...

keh keh keh lawak tang air hai o tu dilla oiii

Honey said...

Alhamdulillah ...

yatie sawanila said...

alhamduliillah....but incase kalau nangis lagi.. suruh husband azankan dalam rumah... insya' allah.