Pages

17 June 2010

*Gelukkige Verjaarsdag*

saya sah menjadi warga tua teras masyarakat hari ni

pencapaian?

ada la sikit-sikit

1. will be joining little penang street market this end of month

2. will be joining Pa&Ma for a joint promotion this coming August,for bulan penyusuan (agak terkejut terima panggilan dari majalah kegemaran ibu-ibu di luar sana,dan saya berharap dari sini ia membuka seribu lagi peluang lain,InsyaAllah)

3.pagi ini dihantar suami ke tempat kerja :)

4. dipeluk Ziyyad dengan erat dan kasih sayang,terasa seluruh sayang di dunia adalah milik saya tiap kali dipeluk oleh Ziyyad

5. belum ada tanda Ziyyad bakal dapat adik,so tira stop asking..or else i will ask u bila nak get married,lagi haru ok...hahahah

6. iphone masih tak nampak bayang-bayang..mungkin tunggu iphone 4 kot (gila lah optimis)..hauhauhau

7. saya ada damask label sudah untuk kedai chomel..hoorey!

8.itu sahaja,sekian terima kasih :)

p/s: Gelukkige Verjaarsdag = happy birthday in Afrikaan,kan tengah world cup neh..saya dah tua,umo 27 dah.

14 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

good luck dear utk kontes yg akan di joint.. :D

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

oren said...

hepi besday dear..27, muda lagi..buleh lagi beranak-beranak-beranak dan beranak..hikhikhik...

Mrs.R @ Emi said...

all the best!!

MaMa IdRaKi said...

happy birthday dear! =)
semoga panjang umur & murah rezeki selalu..

AppleCrux said...

Happy Birthday! Muda lagi 27 neh..akak dah 3-series dah..hehe..btw senangle nak ingat birthday you sbb sama dgn my son.

SyidaMislan said...

happy birthday! baru 27, lepas ni ziyyad bole dapat lagi 7,8 orang adik lagi.huhuuhuhu

Farah said...

ni mesti gigih pergi google word happy birthday in african tu kan hahaha

anyway..happy birthday dila.oh! kamu tak tua lagi laaaa

aNnAsUe'G said...

happy bornday!
saya lg tua dr kamoo! ;p

FrH said...

happy birthday my birth-mate!

p/s owh u 27, i tought u 28 ..

Anasfadilah said...

Frh: saya masih moodaaa laa...huhuhuh.

suG:nak panggey kakak SuG ke? heee

Farah: mesti gigih mencari...hahaha

syida: InsyaAllah,harapnya gitulah. :)tapi 8 banyak sangat pulak,tak larat nak kampoi org utara kata.

applecrux: 3 series tuu,mahal tu kak... :)

mama indraki :tima kasih :)

emi: tima kasih :)

kak oren : beranak beranak dan beranak?jadi macam mak rabbit nanti,sekali keluar 8 terus..wahhh!

mimi:bukan kontest la sayang,joint promotion :),

to all: tima kasih sangat atas birthday wishes :')

azzamoro said...

happy birhtday dila.. 27 tahun okla.. lagi mude dari i.. hehe..

take care. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

aS_c0mei said...

happy birthdayyy!muda lagi tu 27.hik hik hik......

semoga sihat sokmoooo...:)

Dils said...

Happy Birthday dila!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko muda lagi rupanya..happy birthday.hadiah mintak ngan encik anas yer..hiksss

semoga semua yang dicitakan tercapai!