Pages

18 June 2010

*eh memang la aku muda lagi*

korang ingat saya tua ek...hahaha..alolololo..sedih laaaa,ni kena beli cream la mer yang rege RM800 sebiji tu,baru muka nampak muda manis 17 tahun kekdahnya..

tua muda tak kisah la ok.

so secara tiba-tiba semalam,En.Anas nak belanja makan, jadi pegi mana lagi..pegi makan resepi rahsia la...jadi tengok gambau je la ye



Ziyyad comot makan kek coklat stoberi..satu slice of cake dia punya sorang.


makan tak nak orang suapkan, sendiri suap.


ice latte mocha,i never like whip cream on my drinks,tapi macam terlupa semalam nak kasitau,bedal je lah,jangan banyak cerewet


my all time favourite,tapi semalam masin sangat la pulak,or its the sign im getting old,and my taste palette gone bonkers already.


cinta hati, in case u r wondering,Ziyyad is trying to make a piece sign,ini piece sign baru,satu tangan satu jari je..hahahaha.

we ordered another slice of cake,choc indulgence , Ziyyad dah kenyang kot,tapi dia ketuk-ketuk kek sampai dah tak rupa dah.,....huhhuh..tapi saya tapau gak bawak balik rumah (stuff sangat) , jangan membazir,ada apa yang tertinggal tu tapau je la bawak balik..selalu mama saya buat macam ni..kalau ada lauk makan tak habis,tapau..kalau tak kita makan,kasik kucing makan.

tapi duk flat manade kucing,nak tak nak saya lah makan..jadi tong sampah. hahahahah.

tima kasih abang,belanja dila makan semalam :x

p/s: banyak benda nak settle ni..harap segalanya berjalan lancar.

2 comments:

SyidaMislan said...

Wah celebrate makan2.best!
nak beli lamer?kalau dah tua pakai lamer pun tetap tua jugak..hehehe

Ummi Aisyah said...

anak bujang ni suka makan kek yek??sorang satu slice ajak impress heheh