Pages

21 June 2010

*dila, apa masalah kau*


iphone ke samsung galaxy s (pic source)

ok ini adalah masalah negara dila

1. iphone 4 memang la best,tapi vid call hanya melalui wifi,apa kejadah pun tak tahulah.

2.iphone 3g,3gs boleh upgrade OS i4 (multitasking,yadayada go google urself lah ha) tapi dengan processor 3gs adalah hanya 600Mhz..(source :gsmarena)boleh ke nak multitask?

3. samsung galaxy s , ada semua,ada satu masalah..takde silicon skin yang best..tak macam iphone,berlambak..kalau gi kedai handphone kat BJ tu kalau tak skin utk iphone mesti casing utk BB,serius menyampah,double standard! wek!

4. app store?takdemasalah..iphone sure lagi banyak,tapi andromarket (samsung galaxy s,OS dia ialah android) pun semakin banyak dari hari ke hari..apa yang ada kat iphone mesti ada kat andromarket

5. tiba-tiba macam taknak iphone..tapi macam nak,tapi macam taknak..oh no! tak dapat buat pilihan.sedih.

p/s: ini pun pening,macam takde benda lain nak dipeningkan.

2 comments:

joegrimjow said...

masuk contest menang samsung galaxy
beli iphone 4 bulan 9 ni kluar

satel masalah
;)

Maya said...

kekekeke... sian dilla ni dr ari tu dok fikir tak habis2 kan...

ok macam ni... iphone mmg best.. lebih user friendly.. lebih 'nampak' hitech... tapiiiiiiii..... apehal lak iphone 4 baru nak multi task, baru nak video call, baru nak 5mp, baru nak ada camera depan belakang, baru nak ada flash... etc etc etc... padahal nokia dah buat zaman dinasour lagik.. kalau fikir akal logic lah kan..

tapiiiiiiii... inilah yg org kata branding.. ikut hati masing2.. nak brand ke, atau kegunaan.. cam handbag & kasut gak lah.. kenapa ada lv padahal vinci pun dah cukup.. :P

anyway.. i'm using iphone, bcoz i got it free :D org kate rezeki jgn ditolak..