Pages

27 May 2010

*wishlist 17th June*

i keep it realistic aje lah ye..benda-benda di luar jangkaun otak serta duit,toksah duk letak sebagai wishlist

17th June? its my birthday by the way





SINGER overlock 14N655 (RM 1345) , 2 needles 4-thread overlock machine

tapi adalah rasa macam takde kepentingan lagi nak beli benda alah ini, ada satu craft work saya saja yang perlukan mesin jahit tepi ni.. tak tau lah sama ada perlu ke tak..masih bekira-kira




Iphone 3GS, 16G (RM1790, maxis iData plan)

need i say more?

4 comments:

Dils said...

Haha. Yang Iphone tu memang dah agak dah.

Anyway... if it were me, selalunye at the last minutes mesti nak rase sensible and beli ape yg what I need, then afterwards lepas birthday dah lepas... maseh nak mende yang I want.

Anasfadilah said...

hahahah!

tapi tulah antara need dengan want ni susah la..pening betul.

baby berry said...

utamakan yg want dl..then baru need..hehehe..kih3.

Anasfadilah said...

baby berry:: ok,cadangan diterima ..hahaha