Pages

19 May 2010

*penawar*




bagi sesiapa yang tak kenal lagi, ini Ziyyad,penawar hati luka saya (kadang-kadang juga adalah punca amarah naga sakit jantung saya...)

Ziyyad dah ambil shot H1N1 di Hope Children Speacialist dengan bayaran RM80 sekali cucuk

for a kid,vaccine ni perlu 2 kali,lagi a month Ziyyad akan dicucuk sekali lagi


comel aje appoinment reminder ni ;)

Dr.Ooi kata Ziyyad dah besar dan banyak cakap :P (dan berat sekarang ialah 12 kelo)

masuk je bilik Dr..

"ephant!ephant!" (elepahant!elephant!) sambil tunjuk sau ukiran kayu gajah kat dinding

tapi yang saya musykil tu,Dr suruh buka mulut paham dan obey je..kalau saya suruh buka mulut,menggeliat sana menggeliat sini..mungkin tiada ukiran gajah pada dinding di rumah kot..hahha

paling lawak ialah bila Dr.Ooi injet dia,dia nanges

tapi kejap gila,lepas dah pakai seluar balik,siap kata apa tau

"injet..abiss, jom alik" (injet habis, jom balik)

-_-"

ye lah,kita balik lah..

p/s:: bila ditanya balik,siapa kena injet,dia angkat tangan sambil kata "iyyadd!!" tunjuk kat peha dia sambil buat gaya injet dan ada sound effect nangis...hehehe

7 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hohohohoh so kena letak katun elephant kat dinding umah... hehehehe

Elyn said...

hadoiiii mulut bule tahan cam wafiq gak ziyyad ni!!! takpe la ini je hero pujaan kite... opss terlupe sudah laki terchenta!!

Jiji said...

eh dilod shot h1n1 tu shot apa eh? tamiflu eh? kasi sket nama dia..

Anasfadilah said...
This comment has been removed by the author.
Anasfadilah said...

jiji::tak tau apa nama dia,tapi vaksin tu jenama vaxigrip

mummy_adam said...

hahahaha.. cute :) seronok melayan diorg nie bercakap, kdg2 sampai rasa nak jg naga ada gak..

Nadiah Sidek said...

hahaha...comel je la ziyyad ni!