Pages

27 May 2010

*nota*





p/s: masa zaman saya sekolah,suka main cop-cop hujung surat...hahaha.

18 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dah letak.dan baca belog ko tanpa jemu cuma kalo bz mls nak komen.hahahaha

arin said...

saya pon setuju!
sekian, terima kasih.

aNnAsUe'G said...

dah letak dah. sejak tahun bile ntah. ;p

♥cybermummy♥ said...

akak pun letak blog link dillah at my blogger linky list ... kira hari2 baca punya lah :)

Anasfadilah said...

korang semua : oxoxoxoxox tima kasih :)

Dils said...

letak link dan komennnnnn!


Hahaha.

Cop sop? Ape tuh...

Anasfadilah said...

dils::cop-cop la salah taip..hahaha..

kalau tak komen pun aku tak kisah sgt,pasal aku kengkadang bace tu baca tapi tak komen,pasal tak tahu apa nak komen..boleh?

hahaha

mummy_adam said...

dah ada jugak, suka dtg sini.. blog u cantik, i luv pink :) n font yg cute2 itu..

aiDieNa said...

Hmmm.. follow tak guna kalau tak bacer kan.. ok.. nie bukti I baca.. follow dan link sekali.. hehehe.. dah jangan sedeh...

Obefiend Weiland said...

tak men ah follow

RSS feed baru kewl

Mommy Lyna said...

Saya tak suka blog awak
saya tak baca blog awak
saya taknak komen blog awak

mommyYen said...

saya dah letak koo..ade kan?hihi

SurayaHarris said...

aku mmg dah letak.and i read your blog.i'm anasfadilah junkie.okay dah terbocor rahsia.=)

kelipkelipchumel said...

kiutnya nota itu..sy pn dh link awk nyer blog.siap komen di sini jua..hikhik..suka font kt sini..jua pink itu..comell

precious innocent said...

sy dah x larat nak letak blog kamu.. sbb kamu xde pun letak link blog sy..

sekian...

~lalalala

-mama emma-

c a b b i e n a said...

saya follow awak n saya juga selalu bace blog awak
:)

tulip said...

saya mmg dh lama link n baca. tapi malas mau komen.. tak pe kan..eh hr ni rajin pulak komen.. huhu

Elyn said...

dah lama link tp tak folooo takpe kan???