Pages

30 May 2010

*kompang di palu pengantin baru*

kelepak kelepuk kelepak <---bunyi kompang kunun,hahahah

majlis di dewan sime darby bukit jelutong,sepupu saya kawen :)

sebelum majlis kita tidurkan Ziyyad dulu,dengan harapan dia tidak run amok dalam majlis kalau ngantuk



peacefully aje tengok kan..

lepas dah cas,Ziyyad adalah secergas energizer bunny tapi on streoid.. -_-"


aktiviti mengukur panjang karpet merah end to end,parent adalah penat,so asked uncle effi to run instead to lose some buncits on his stomach..hahaha

ingat dah tido tak amok,tapi tak ye,masi amok juga



"nak ituu nak ituuu!" kata Ziyyad begging for some oranges

"nanti babah pegi amek lagi,ziyyad tunggu sini" kata babah Ziyyad

tapiiii




nak sangat tapi dapat lambat lantas berbaring atas lantai




siap relax lagi -_-"





akhirnya dapat juga duduk secara berhemah dan bersopan santun,kiraan masa? tak lebih 1 minit,run wild balik



dimasa org kawen juga,adik saya yang bongsu,belakang saya tu,dapat tahu dia diterima masuk ke USM kubang kerian,taniah la adik ( buat aksi manja plak kat babah, tolak masuk perigi baru tau..hahah<---sindrom dengki adik beradik)

last but not least,urs truly , apprentice photog ambil gambar semua macam harem je..hahahah



oxoxox

gaya +10 kualiti gambar -10 :P

ganbar pengantin byk dalam Fb adik saya saja..lalala

p/s: kepada smeua di bawah yg komen, sayang la korang mseua..cayalah :) ,kak emma sayang bucuk link kedai ceq letak,nanti ceq letak link blog plak naa,jgn majuk. :)

5 comments:

arin said...

bab uncle effs kna hilangkan buncits tuh..agreed.last time jumpa dia mcm org tgh 6 mths preggy.skrg??
p/s: sorry effi..nih so motivate anda untuk kurangkn lemaks badan sajo.

Obefiend Weiland said...

i has a sad

6 bulan? more like 7 bulan arin oiii

HAHAHAH.. gemok sungguh hamba. Kena greatest loser gamaknya!

Yati said...

Comelnya Ziyyad!
Saya terbalik pula.
Sebelum kenduri jangan kasi budak tidor.
Waktu kenduri, dia tidor, jadi kita dapat makan dengan aman damai.
Tapi, berkesan untuk kenduri atau dinner waktu malam saje. :)

qimiqa said...

alalal.. kak.. tomey2...nyer anak akk 2...
ish.. geram nenok dye...
ait.. kte adew sidrom yg smew.. cmburu kt adik beradik.. tp cmburu tikit jew.. xley lelebih kn kak..
peace...

arin said...

uncle effs : 7 bulan???walauweh..next time bila jumpe mau dah due beranak.kahkahkah.anyway bro, hati senang takpe.berisi pon ok. :)