Pages

25 May 2010

*Izzul Ziyyad bin Anas*

Mama : Ziyyad,buat peace Ziyyad mama nak ambek gambar ni.


Ziyyad : pisss! *tangan masih berusaha membentuk peace sign*

Mama: kan umicik dah ajar tu hari,lagi sekali


Ziyyad : piss *sambil garuk-garuk kepala fikir macam mana nak buat peace sign*

Mama : cuba lagi,dah boleh dah tu *tangan sibuk pegang camphone*


Ziyyad : piss! * tangan kiri dah ok,tangan kanan tu tetap satu jari je*

Mama: ok meh mama amek gambar banyak-banyak

Ziyyad: *dah boring dah agaknya,penat buat peace sign*

Mma : eee!geram nye..buat muka ye *cubit pipi Ziyyad, pasal dia buat muka kerek seperti dibawah ini*

"ada masalah ke?"


situasi diatas di rakam sebelum gerak gerak gerak khas ke rumah mak maria,saya nak gi keje sekali,sebelum saya di jinxed di atas jalan pagi tadi pwqrt%#ike~!??? gagagaga

semangat hilang separuh dah ni,akibat hampir melanggar seketul motor pagi tadi..melayang jap roh saya..aaa tensen

p/s:: layan jelah gambar ZIyyad ni,aritu ada org komplen saya dah kurang pimp Ziyyad..

4 comments:

Ms. TaroAthirah said...

umicik yang rocks ajar buat peace sign. hahahahaha

susudalambotol said...

ziyyad. nice name :)

ayuni said...

suka tgk ziyyad so comel.
someday, be a great man ok young fella. ;)

Anasfadilah said...

ayuni::insyaAllah,tima kasih :)

susudalambotol :tima kasih singgahsini :),ur son too nama sangat yunik :)

tira::nanti balik,minta dia peluk,nanti dia kasik kamu big bear hug!