Pages

03 May 2010

*ini post untuk En.Anas*

semalam beliau telah mengkomplen secara peribadi kepada saya

"sayang ni asyik ceria pasal Ziyyad aje,cerita pasal abang bawak jalan ke,bawak makan ke tak tulis ke?"

kata En. Anas dengan nada tak puas hati

baiklah sayangku,kerana abang sayang, dila akan turutkan kehendak abang..besar tapak tangan nyiru dila tadahkan (macam rasa salah je ayat ni,tapi abaikan saja..huahuahua)

so yesterday makan lunch pukul 4 petang..kerana tengahhari tu Ziyyad tido,dan saya sibuk beperang dalam bilik jahit,so tak masak

Ziyyad bangkit tido,siap-siap..terus pegi makan kat area USM,ada satu cafe ni nama dia sport cafe..

jadi malam tu konon tak nak makan..tapiiii telahan adalah salah

kami lapar gila malam tu,dalam kul 9 macam tu rasa nak makan,tapi macam letih nak turun pegi kedai tom yam kat bawah

so En.Anas dengan mulia hatinya dan comel sekali berkata

"sayang,ambil handphone abang sat,sayang call McD,abang lapar betullah"

hooooorayyyy! there goes my diet,hajat dihati nak makan roti kering cecah milo,tapi nampakanya malam ini makan fillet o fish double cecah coke..

En.Anas sudah berpuas hati sekarang?saya harap En.Anas suka dengan entry comel ini,khas untuk En.Anas comel gebu saya geram mai sini sikit nak cubit pipi...hahahahha

dan ini juga untuk tatapan En.Anas ku sayang kuch kuch hotahei saya



mother's day dah dekat, dila nak ini sebagai hadiah. (straight to ampang point je,tak perlu kias fansuri di sini..hahahahha)




have u VOTE us?

6 comments:

Ms. TaroAthirah said...

teruk betul >.<

azzamoro said...

i pun nak hadiah tu. dah mintak dah. tp afiz cakap i agak kejam sebab dahla nak kene byr duit beranak pastu nak iphone pulak. kekeke

harap dpt kumpul duit masa confinement (sebab dok umah tak merayap) dan dapat beli ini.

meleleh air liur tengok.. huhu

Anasfadilah said...

azza::drools kan?kan?kan?

tira:: i smell jeles in yuuuuuu.hhahahha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belikan sy satu yer encik anas..hahaha.tetiba.

oren said...

kahkahkah...

Elyn said...

dilla mana gambar en anas??? nak dpt iphone kene la letak gambar beliau jugak hahaha