Pages

07 May 2010

*i is malas to write nowadays*

the title says it all

utk tatapan korang ,saya sajikan gambar Ziyyad terbaru



see,i told u

my memory game are use for Ziyyad balancing act

gagagaga.

yesterday while bersiap ke opis,dan bersolek,Ziyyad came kedek-kedek kedalam bilik,sambil kata

"ma..buh" (ma letak) while pointing to his cheek

dia nak saya letak bedak ke atas mukanya

so i pat some bedak and said

"aaa dah hensem dah anak mama"

as usual being Ziyyad the copy machine

he said in joy

"enshemm!!"

repeatedly,sambil lari bagitau babah dia ulang-ulang kali,masuk keluar balik dan tengok cermin

"enshem,enshem,enshem..!"

-_-"


p/s::have u VOTE us?

5 comments:

hantulampor said...

bila ziyyad nak dpt adik??

Anasfadilah said...

nanti saya tanya ZIyyad..hahahah XD

rina said...

hahahah (gelak utk jawapan dila kat atas nun)..
bape kali dah tobek rambut si ziyyad nih??senang betul rambut pendek je.tp rambut tobek pon still enshem boy

fatin pon pandai nak melawa gak..always ask her nenek for 'tik tik'..sambil tunjuk kat bibir dia. (dia mintak kat nenek je, tak mintak kat mama sbb mama tak pakai 'tik' pegi office).

Elyn said...

ekeek (akak tumpang gelak sekali tuk soklan di atas)

ziyyad mmg ensemmmmm

Anasfadilah said...

rina::banyak kali dah ditobek,rambut dia tebal ikut babah dia

last sekali gunting,dia cakap "akitt..akitt" padahal tak pun,mamak tu pun takut le nak potong rambut dia,senget benget dah rambut..huhuhu

amboii fatin pakai lipstik nampakkk..heheheh

kak elyn:: ensem terlebihh sudah..perahsan je byknya sekenit tu..hahaha