Pages

11 May 2010

*How To :put LIKE button in your blog post*

sebelum tu VOTE saya dulu,baru saya kasik tutorial...hahahaha

korang suka facebooking..nampak status best je korang mesti nak tekan button LIKE je kan?

macam mana plak kalau blog post?korang nak LIKE tapi takde button LIKE,so how leh?

ok,saya dah jumpa macam mana nak buat,di SINI

after several tries and error akhirnya this site juga yg bagus

just go to this LINK

follow the step given and u are good to go :)

p/s: backup ur template or else don't cry if anything happen :P






3 comments:

bEEdLE d' bARd said...

thx sgt2...boleh wat dah.. =)

Dils said...

aku pon teringin buat, tapi aku macam malas. Tapi di manakah Like link ituuuu.. aku tak jumpa pon.

Anasfadilah said...

dils:: i had to remove mine,as it not work properly,link yg lask i gave to boleh try

bard:glad to hear :D