Pages

22 May 2010

*hear them roar*

saya selalu dengar pasal save the malayan tiger,right about now cuma ada few hundreds je tiger di malaysia ini

thanks but no thanks to penebang balak haram yang mungkin jabatan perhutanan sudah kene rasuah and ada menteri terima sikit hasil juga..wah!allegation tu..aah persetan mereka yang memang sitan itu..sitan!sitan! (bak kata Ziyyad)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

'Get



dah la harimau dah makin pupus dan ada pula rimau kene abuse dalam captivity

oh no!



look at the video,and it happen in A Famosa resort,yes the one in Melaka yang ada pakcik Ali Rustam sebagai pak menteri itu (kenapa ntah bagitau..tak de kene mengena pun)

so help spread this word maybe to pakcik Karam Sigh Waliah at Aduan Rakyat,this is mengadu for a reason not mengadu pasal "eh,longkang kami tersumbat tolong bersih boleh" , dah korang yang buang sampah dalam longkang tersumbat la,pegi la gotong royong jiran tetangga semua harap majlis perbandaran nak buat..sendri buat sampah sendri bersih la! (ok..ini sudah melalut)

do join Stop Animal Abuse in A Famosa at FB and spread the words

p/s:: saya sayang kucing.. :), please lah korang semua,jangan la ambil gambar dgn rimau tu,kesian dowh tengok..have some heart ok..the tiger kenot speak if angry but sure the tiger can cabut some legs or even head maybe easy peasy if the tiger is angry. nanti kalau dia dah cedera kan orang the tiger juga kene tembak..siapa yang salah?manusia seperti kita lah yang salah,tapi bukan kita yang kene tembak,its not fair! i hate u all (eh tetiba emo)

2 comments:

aNnAsUe'G said...

geramkan!! dah tgk dah kat fb kelmarin. kalo si rimau tu dpt kunyah lelaki tu pon dah cukup puas hati dah! huh. sian die, penat.

mamarempit said...

kuang ajo je budak2 ni...eii...geram seh...