12 April 2010

*what's in my blue green bag?*


my sister taro bawak saya pegi daiso,the curve semalam..sungguh best

see all the above sewing and craft stuff i bought,nasib la Ziyyad cranky kalau tak..haih!

ada quilt batting,ada gunting,ada glue,ada printed felt yg yummeh,ada keychain strap,ada cotton ribbon...best best,rasa macam nak pergi lagi nanti

p/s::semua RM5 setiap satu,ada pembuat button cover tu,tak beli lak..tapi kena tahu gaklah,besar kecik semua RM5,beli yg besar RM5 untung la,beli yg kecik RM5 mcm rugi sikit..heee



Chomel Nursing Cover


Share:

5 ::tingTong:::

Mrs. Kown said...

aku suke kedai tu jugakk! barang2 buat kek dia, boleh menggilakan. lagi satu aku suke pegi cari ziplock plastic bags kat situ sbb 5 hengget. kalau kat supermarket, sampai 9-10 hengget, baru dapat 15 keping je kot. =P

farahfatihah said...

wahhh dear thanks yer 4 the info.dah lma mencari kedai2 craft ni..huhu thanks again

♥cybermummy♥ said...

Waahh !! sana pun dah ada Daiso .
Favorite shop akak kat sini jugak. hehe.
Dik this is the link for the award given to you :D http://mum0f4bloggeraward.blogspot.com/2010/04/award-dari-rakan-rakan-blogger.html

ainiayu said...

mmg best pegi daiso...mcm2 nak sambar...mmg la sume 5 hengget tp klu dh sebakul diangkut tak ke rabak gak purse....huhuhu...sabo je la...tp sy sgt suke g sana....& akn pegi lagi & lagi & lagi.....:P

Mr.PeCCaL said...

Huhehehe kemain banyak cik jah Shoping mcm2 ada tuu...!!!