Pages

12 April 2010

*what's in my blue green bag?*


my sister taro bawak saya pegi daiso,the curve semalam..sungguh best

see all the above sewing and craft stuff i bought,nasib la Ziyyad cranky kalau tak..haih!

ada quilt batting,ada gunting,ada glue,ada printed felt yg yummeh,ada keychain strap,ada cotton ribbon...best best,rasa macam nak pergi lagi nanti

p/s::semua RM5 setiap satu,ada pembuat button cover tu,tak beli lak..tapi kena tahu gaklah,besar kecik semua RM5,beli yg besar RM5 untung la,beli yg kecik RM5 mcm rugi sikit..heee



Chomel Nursing Cover


5 comments:

Mrs. Kown said...

aku suke kedai tu jugakk! barang2 buat kek dia, boleh menggilakan. lagi satu aku suke pegi cari ziplock plastic bags kat situ sbb 5 hengget. kalau kat supermarket, sampai 9-10 hengget, baru dapat 15 keping je kot. =P

farahfatihah said...

wahhh dear thanks yer 4 the info.dah lma mencari kedai2 craft ni..huhu thanks again

♥cybermummy♥ said...

Waahh !! sana pun dah ada Daiso .
Favorite shop akak kat sini jugak. hehe.
Dik this is the link for the award given to you :D http://mum0f4bloggeraward.blogspot.com/2010/04/award-dari-rakan-rakan-blogger.html

ainiayu said...

mmg best pegi daiso...mcm2 nak sambar...mmg la sume 5 hengget tp klu dh sebakul diangkut tak ke rabak gak purse....huhuhu...sabo je la...tp sy sgt suke g sana....& akn pegi lagi & lagi & lagi.....:P

Mr.PeCCaL said...

Huhehehe kemain banyak cik jah Shoping mcm2 ada tuu...!!!