Pages

16 April 2010

*TKO*

semalam my first day of work setelah berehat sebulan

first sudah ke Pulau SAyak untuk mengambil sampel air mani (??) dan telur ikan kerapu dan siakap

dah lah seko-seko induk berat atas 5 kg,korang bayang betapa besarnya...tapi saya tadah sampel jelah,all the hard work org lelaki la buat...ahahahaha

duk dalam haceri mana ada kipas,panas macam dalam over

balik rumah rasa nak pengsan..mandi lama-lama bagi sejuk badan...buat apa patut,terus masuk tido

sampai lupa nak dinner, i told husband to wake me up for dinner,tapi dia kata saya kata mcm ni

"ngantuklah,tak larat..nak tido,tapi lapar"

pastu tido balik..seriyesly saya tak ingat saya ada kata macam tu...penat sangatlah tu kot kan

bila dah keje ni lah,macam2 idea nak menjahit timbul,tensen laaaa.GAH!

p/s:: hari ni Jumaat :)
Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

2 comments:

Drama Mama said...

semalam malam jumaat. hahaha...takde motif ya, saja ja nak cakap camtu. hiks

dila, menarik la keja u kan. banyak buat field work eh? tapi lately ni memang panasssssssss semacam! irfan time tido malam bole bangun suh i londehkan baju dia semua, panas! hehe

yanz said...

mmg panas.... ape2 pun hidup kene teruskan,