Pages

26 April 2010

*so suwiittt*

this morning i have no idea what baju kurung color i want to wear

so i just randomly pick a baju kurung,and found out the lengan of the baju kurung is wrongly tailored (no,my arm are not that fat..heh)

tapi malas nak pikir so i just ironed it and wear it lah kan

and i feel fat in the baju kurung

so husband was walking toward the shower,and immediately i asked him

"abanggg...dila nampak gemuk la dalam baju kurung ni..tak sukaaaa" <---pagi2 bising,tampa kang

"manadeee,nampak biasa aje"

so i smile...husband kata ok,so i feel good,although yeah i feel a bit chubby here and there,to hell la apa-apa pun..yg penting suami guwe suka sama guwe

lepas tu i asked him

"abang,dila nak duit sikit,nak pegi pos ofis hari ni"

"abang dah bubuh duit dalam wallet sayang siap-siap semalam"

awwww,so suwitttttt...cubit pipi sikit...hikhikhik <--- alololo mengadanyess


p/s : small things in the morning,that will make me smile sampai tengah malam :) teeheehee



have u VOTE us?




4 comments:

Farah said...

oh terbalik la kite dila.. saya yang selalu buh duit dalam wallet suami tgh2 malam..sebab atm suami saye yang pegang hahahaha..

mamarempit said...

ooo...same tp tk srupe...sy pun main mintak aje....tp dia ada bau kalo dompet akak kontang...ngeee

ari ni belom vote...hehehe...

Elyn said...

sooo suwitttttt... bak sikit duwittt

Cikpid said...

alololo..
suwit sgt..

:)

msti ati berbunga-bunga kan?nk g keje pon rs hepi