Pages

20 April 2010

*Hai awak!*

Hai awak..ye awak la,silent reader ye...geget kang :P

kisah isu sensitif semalam dapat respons yang baik juga

macam-macam perangai orang ni,nak paham satu-satu payahlah

sedangkan adik-beradik sendiri pun ada yg kita tak paham sangat perangainya

sabar,sabar jugak....

tapi tulah..nak buat macam mana lagi kan

takpelah,life goes on,kalau saya ada peluang yang lebih baik,for sure akan looking forward <--ayat apa ni?tunggang langgang

p/s :: tak paham takpe,yang faham kisah semalam,terima kasih atas respons korang semua :)

1 comment:

mummy_adam said...

ya, betul2.. sgt setuju :)