Pages

09 April 2010

*distance only makes the heart grow fonder*

i miss my dear husband

bersms sms dan bercalling calling aje,terasa seperti jaman bercinta dulu

kehulur kehilir usung telepon,takut-takut terlepas sms atau apa,merajuk pula

everytime dapat sms si dia,berbunga-bunga hati saya ni

sama lah sekarang,rasa tingling inside aje bila dapat sms husband terchenta..sampai naik meluat adik saya tu..hahahah..(tira,kamu jgnlah jelesss...ahahah)

tapi bila dah kawen ni,tadelah sms-sms buang masa macam "dah makan?", dah minum?"," tengah buat apa tu?" dah tido?" hahahah

kadang-kadang best gak duduk jauh sekali sekala..ber sms sms jiwang penuh kerinduan ni..hiks <--gelak pun stail gediks..hahaha

truth to be told,saya tak boleh long distance relationship dulu,gagal big time..ahaha (dah kawen lain,rasa secure di jiwa dan tenang di hati kekdahnya ye)

apa-apa pun can't wait to balik penang next week,pasal i need a third hand tolong tengok-tengok kan Ziyyad...ahaahha

dan juga perkara-perkara lain ...kehkehkeh

p/s::nasib la henpon tak kalis air,kalau tak ke dalam jamban pun usung hp..hahah

p/s::dear Pn Annasugie ini emails aya stashowale@hotmail.com,kenapain di private blog cantik punyain kamu itu,biarkan aja si tolol di luar sana membuat kacau..janji kamu hepi dong ah.. <--misi gagal berbahasa sinetron indonesia. lol


6 comments:

aNnAsUe'G said...

masanya dibiarin aja? akukan bercita2 mau memiliki rumah, nah gara2 si goblok itu, udah 2 hse loanku direject. kamu pasti nggak dpt bayangkan gimana saikonya perempuan kayak gitu!
hahahahah!
gile ar, melayan anda berckp indon pepagi!
ok,saya add skrg! ;D

Anonymous said...

eh... ehh... Gie, add saya juga! :P
coffeemaker@thecoffeeaddicts.com

btw, gotta agreed. distance will make heart grow fonder! and memang kalau boleh phone tu tak sangkut kat leher je spy "melekat" ngan kita 24/7. hihii



~coffeeaddicts~

precious innocent said...

eh, boleh je dok dekat cintan cintun.. akak & hubby via ym je.. hehe...

kekadang tu, gaduh kat ym leh bwk balik rumah :P

-mama emma®-

aNnAsUe'G said...

pn.coffeeaddicts! saya sudah add! ;D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wag gedik2 yew gelak tuh.

best pe bila dah kawen nih masih jiwang karat mcm dulu2. baru lebih bahagia. jgn la bila dah kawen semuanya berubah.

nOtaKaKiKiNa: kadang2 dgr pasangan kita kentut pun kita mrh. dulu ok jerk? tapi yg pelik...dulu x de lak dgr bunyik kentut tuh?

hehehehehe....

azzamoro said...

memangla dila. kalau jauh rase rindu je. rase nak sms setiap jam. keke. tanyer buat ape, dah makan ker lom.

macam i cuti seminggu balik jhr last week la. kejap2 sms, handphone pun ade je dalam poket.

kalau dekat, kdg nak bertekak je. keke