Pages

27 April 2010

*bila tiba gaji ada saja yg jadi*




1. need to all 4 of my car tyres..sudah tiba masanya,not that tak pernah tukar tayar langsung, tapi yeah,it is time already

2. bills bills bills...bleurgh!

3. need to buy this tripod,tak perlu yang canggih-canggih sangat yg boleh tilted kiri kanan atas bawah,barat daya timur laut semua...basic tripod would be enough..senang nak ambil gambar produk KedaiChomel, ni tangan macam kene parkinson je acap kali nak ambil gambar produk. haih!



4. bukan beli anjing,(tapi cumil gak anjing atas ni), i need to buy new spectacle, a lot of menjahit di tengah malam have to pay the consequence lah kan...my eyes!my eyess! sometime sampai berair mata because i have to strain my eyes to see clearly

5. ni adalah dalam senarai "Gatai pungkok" saya... husband ask me yesterday "henpon apa yang best buat main game..mcm Ngage dulu?" terus saya cakap "Iphone..dia ada accelerometer....blablabla" , and he said "oh,boleh la abang beli utk abg"

-_-"


p/s: sampai no 4 aje penting.


have u VOTE us?

12 comments:

syida said...

mmg benda2 ni slalu je muncul bila time dpt gaji.nanti ada je la benda yg tak patut dibeli.pastu nanti asben marah.huhuhu

Anasfadilah said...

memang pun..ada je benda tak patut beli,lepas tu menyesal sendiri....lagi haru..huhuhuhuh T_T

mamarempit said...

hak gatai pungkok tu tk bleh layan....biaq tk complete...asai bleh tipon cek abang time emegency sudah....hehehe...

azzamoro said...

abang beli untuk abang?

bukan abg beli untuk dila?

keke..

i pun mengidam iphone.. huhu

Anasfadilah said...

azza:: tulapasal,beli utk dia..nyesal promote..hahah,u ngidam phone,husband kene beli tuu..heheheh

mamarempit::pasai tu nama dia gatai pungkok,hat duk ada elok lagi,gatai nak beli baru.

shinawawa eyenie said...

menyesal asal dpt xpe...jnji puas hati

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

nokia x6 pon ok utk main games.. sound surrounding... heheeheheh bestt bestt


hihihi tak leh tahan ayat abg awak yg akhir tuh...

"oh,boleh la abang beli utk abg"



hehehehehehe sabo je laaaaaaaa
soh la dia beli 2 trus... :D

Elyn said...

ahaks akak pulak duk hint2 gatai pungkok nak BB!!!

ella said...

hahahahaha!! ada plak list gatai pungkok! :D

Dils said...

mahu tripod besa ka kecik?

Bukan selalu beli kamera zaman sekarang ni, die bg sekali dgn tripod? Yg kecik, molek boleh letak atas meja itu?

Anasfadilah said...

shinawawa:: memang puas hati..tapi tak puas hati kalau kene marah dgn husband...huhuhu

mimie::nokia tu pun touchscreen kan..
beli 2 terus?pengsann*

kak elyn::BB? wahhh business women punya stail neh :)

ella::list gatai pungkok tu panjang lagi sebebnarnya..hahaha,tu baru satu tu

dils: i want the big one...senang sikit nak ambil gmbar NC kat patung.. :D

mummy_adam said...

kekeke.. beli utk abg, tp dila boley pinjam gak..hehe.. pastu ziyyad plak pinjam.. boley share2, kan caring ;)

mmg besh, segala jenis game ado.. macam2 adolah.. boley main sampai lebam :)