Pages

30 March 2010

*siri bercakap dengan Ziyyad*

mama:: tadi Ziyyad pegi mana?

Ziyyad :: itu (= situ ,sambil poiting ntah hala mana)

mama :: situ mana?

Ziyyad :: mo-to cik (= motor kecik,a pocket bike,kat kuarters guru ada org naik )


mama:: oo moto kecik,moto kecik naik mcm mana?

Ziyyad :: vrummmm ummmm ummm, impit (sambil gaya naik moto,hand di imagination handle,buat bunyi vrooommm ommmmm.. ,lepas tu kata impit = rempit)

mama :: *slap fore head,yet again*


rosakk,rosakkk..sape ni ajar dia perkataan rempit ni..

no son,u will be not rempit,nauzubillah hi min zaliq, if u really love motorbikes, jadi professional bike racer tau.


p/s::tolong la jaga cakap depan budak-budak baru nak faham dunia ni,haih.



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

5 comments:

lin muhamad said...

hm..betul tu..diorg ni cepat tiru apa yg kita cakap.kena jaga sikit mulut sekarang ni..

eiNa said...

wahh...ziyyad,tecik2 dh pandai impitt ye..

Ms. TaroAthirah said...

that is not rempit. its suicidal son!

huhu

Aku Bukan Bidadari said...

ekekek..tp cute lah

Farah said...

hahaha..memang tepuk dahi kalau dengar budak2 skang bercakap.