Pages

03 March 2010

*movin ahead*

one thing to clear off

1. i never gugur kandungan secara haram,the reason why the searches pil gugur came here because of this entry , since then ramai keep bugging me where to find the clinic ant where to buy the pills,hell to the no im going to tell em

2. Is dah insaf,dah jangan email dia,dia nak cari pill utk jual kat org..and so he say la.yes,Is a he.

ok dah,akan delete entry gugur kejadah semua tu,menyusahkan aku je

Moving on...

 

i made this keychain for this special someone,yg telah banyak mengambil gambar terutamanya Ziyyad sehingga memenangi hadiah..fuhhh tudia panjang mak aih.


 

belakang dia kain corak ini,harap bakal pengganti grissom itu suka la hendaknya (suppose i cant show this up u know..tapi pasal macam gatal tangan,,wat to do kan?...hahah)
 

one set dah siap,sape mau, email saya . (harga semua sila email saya :) )
 
 
its hard to handle a letter in one hand and to shot with another hand,must buy a tripod la cenggini..tira ada tripod lebih sila lah kasik..hahaha
email:: stashowale@hotmail.com

p/s:: felt alpahbets sudah sold. tapi nanti ada lagi satu set :)

(sila jangan email tanya mana nak cari pil gugur...tak lawak ok)

Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

7 comments:

Farah said...

hah rasenye dah terang habis dah penerangan dila dlm entry klinik hitam tu..kalau diorg2 yang nak tanye pasal gugurkan kandungan lagi tak tahula..tak reti bahasa agaknye

Queenin Murni said...

ihiks.. stress btol u diganggu soklan2 tu.

teringat dulu masa friendster tgh femes, sy gurau2 wif my fren(girl) pasal apa ntah tak igt.
then dia asyik kena ngorat ngan lesbo jek. kesian. :P

by the way, suka sgt dgn set ABC tu.. cantik!

jaja said...

erni, saya suka dengan idea keychain tu. sbb boleh letak quote yg kita suka. nampak klasik...

Miss BumbleBee said...

OH MY JOLLY DOTTIE LOOKING KEYCHAIN!

hansomest gile!

makaseyyy!

btw, speaking of why the gugur issues keep coming back, since bila hit count ke entry itu tinggi, org google sure akan masuk belog dila juga. like me, kak yan disable net-search, bermaksud, kebarangkalian kalau org google sesuatu, tak menyinggah belog saya. tapi this one entry about tattoo miami ink, hit mmg tinggi (base on statcounter), walau disable blog-search, akan masuk juga.

so my prediction, akan datang pasti lagi akan ada kes sebegini...


and yes

THANK YOU FOR THE KEYCHAIN.

kisses

Miss BumbleBee said...

oh and summore, guna automatic shutter click - ala, yg preset timer 10s/5s tuh, then blinkblink bunyi akan auto click sendiri so senang untuk handle the products.

Nadiah Sidek said...

hehe..no wonder la ramai ke sini cari pil tu..dr google rupanya. kelakar la bdk is ni..lelaki rupanya. kan dah kena ceramah free dr mak2 org nih..haha

okinokiyo said...

cantekkkknye abc tuuuhh..ziyyad tak jeles ke?ke sbb dia dah ada set dia?

beli tripod gorilla. kecik jek tp leh bengkok2 kan kaki dia ikut mana2 surface.

tripod besar kene amik gambar ziyad lah hehehe