Pages

19 March 2010

*memory game*

dulu saya guna hp nokia 3210

dalam hp tu ada satu game yg memerlukan kita menggunakan memory

saya lupa apa nama game tu dan try google pun takde pula gambar yang boleh mengaitkan kat sini


ini adalah memory game untuk Ziyyad:)


ini semua adalah clipart dari office words saje (everytime i see he sheep,i always remember Dils..)



 bukan tetel masak asam pedas ye...hahaha 

turtle sebutan ziyyad tu

its on the rough side,but i like it that way,banyka yang saya jahit sendiri adalah rough tapi saya suka..ada nilai aestetika yg tinggi (tampa kang..cakap merepek-repek)

p/s:: :)




Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

6 comments:

okinokiyo said...

ohh besnye nih..nasya suka gak memory game nih..bravo dila!

Zety Zin said...

comelnya!!!!!

Dd LaLa said...

tengok gambar2 tu...tak sabar nak dok rumah sendiri supya boleh menjahit dan mebuat bermacam-macam benda...uwa!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rajin sungguh ko neh.buat utk aku satu.hehehehe

chekna said...

salam kenal,

comel gak game ni..creative la u ni..
i link u ya...nama baby kite sama..mine Ziyad Aiman

Dong_Sanchai said...

cantik la..bestla tgk jahitan dila kreatif,