Pages

11 March 2010

*kasih tiada tepi*

kak maria datang tadi dengan anaknya

Dah dua hari dia datang ziarah ziyyad

It shows taht she cares for ziyyad

Tak macam org lagi satu tu,dah jaga ziyyad setahun pun

Masa ziyyad masuk spital dulu,bulan nak mai melawat

Padahal kalau pres motor tu,5 minit dah sampai

Nampak sangat she didnt care.

Telahan sya tepat (kalau salah pun peduli apa)

tak dapat update pepjg,masih dihospital,ziyyad warded,nanti aje citer k

Taip guna hp sakit tangan aku ni hah.

P/s:nasib tak keje.




16 comments:

♥cybermummy♥ said...

Harap nothing bad happen to ziyyad .
Take care dila

mummy_adam said...

get well soon ziyyad!!

mommyYen said...

semoga cepat sembuh ziyyad..
my son pun demam..kesian diorang kan..?

eiNa said...

cepat sembuh ye ziyyad.. dilla pun sama take care jugak..

lin muhamad said...

ziyyad tak sihat lagi ke dr haritu?cepat2 sembuh..take care ye dilla..

aNnAsUe'G said...

get well soon ziyyad. take care dila ye.

azzamoro said...

hope ziyyad cepat sihat.

u pun take care dila..

Yati said...

Hang in there, kita kena kuat untuk jaga anak sakit kat hospital. Saya faham, sebab baru hari tu baby Sulaiman masuk hospital. Semoga Ziyyad cepat2 sembuh!

Jiey^Mien said...

ziyyad cepat baik yea nak..

Elyn said...

cepat sembuh ye ziyyad!!

arin said...

get well soon anak buah ku..
to anas n dilot: korang pon take care..

lisha said...

kesian little ziyyad. hope he gets well soon and back to running around and driving you crazy. you take care dear. be patient, jaga budak demam pun dah susah ni lagi pulak kat hospital.

IbuAmirulnAqil said...

Kesian nya Ziyyad, kesian jugak kat dilla,
cepat2 sembuh yea, and dilla pun kene tabah yea.

P/s: silent reader yang dah tak jadi silent reader lagi ;)

Little Mama™ said...

get well soon ziyyad

mamaAliff @ salmi said...

cian ziyyad xsht..moga cpt smbuh ye syg...

utk dila pn take care ok..moga slmt semuanye...amin...

kiss n hug tu ziyyad...ok

MAMAFAWWAZ said...

dila..kenapa ngan ziyyad...adoyai, dah ketinggalan zaman saya ni..lama tak menjenguk blog dila