Pages

20 March 2010

*ini cerita dalam kain sapa ntah*


ini bukan cerita saya,tapi sya nak share cerita ini dengan anda semua

saya mendengar cerita ini sendiri semasa mengahdiri antenatal class dulu

selepas diajar teknik bernafas dan meneran dengan betul,Auntie apa ntah sya tak ingat nama dia,menceritakan pada kami tentang perlu nye menjaga otot vagina

jangan salah faham auntie ni memang certified semua,tapi memang dia auntie,she is about 60+ macam tu,tapi badan sihat elok tegap dada ampuh (??)

she tell us,all the participant antenatal class tu

"saya pernah melawat Thailand ke daerah red light distrcit (where all the pelacuran adalah legal), pasal saya nak jumpa satu orang perempuan,mereka kata otot pelvik dan vagina sangat strong

jadi saya pergi sana,untuk membuktikan cerita mereka ini benar,so saya pergi tengok tarian bogel dimana perempuan ini mengadakan pertunjukkan

perempuan itu tua,dalam umur 50an macam itu,dan badannya masik elok

pertunujukkan dia ialah meletakkan bola ping pong pada vagina nya dan dia boleh melontarkan pingpong itu dengan otot vaginanya (tiger show ke freak show u dont asked me)

kata org lagi yang dan melanggan dia (pelacur what do u aspect) , lelaki tu tak perlu susah untuk climax,kerana otot vagina perempuan itu yang akan do all the work,the lelaki just relax dan enjoy saja.

kalau u orang ada masa u all pergi sana tengok (by this time all the fathers to be ,well mostly,muka macam ada yg malu alah dan ada yg bersinar-sinar gitu kekdahnya, the mommies adalah biasa je) "

so auntie suggest all the women kene exercise ur pelvic muscle,otot vagina supaya lebih ampuh (??),kerana guna krim atau losyen posyen tidak mujarab dan sehebat exersice katanya

dia kata,she do it everyday (the exersice la kot..) dalam kereta masa lampu merah pun kita boleh exersice our pelvic muscle (teknik kemut dan lepas..dalam kiraan 8 atau ikutla bape lama traffic light merah tu punya masa..exersice tahan kencing bahasa mudah dia)
the kelakar part ialah bila dia cerita

" ada husband datang pada saya selepas isteri bersalin,kata dia, bila dia bersama isteri dia,dia rasa macam straw dalam gelas, tak boleh rasa because she didnt exercise to kuatkan the pelvic muscl, it is sad,but true"

kalau korang orang perempuan tak mau jadi kes "straw dalam gelas" exercise ur pelvic muscle as frequent as u can,kat mana-mana pun boleh buat exercise ni

bukan badan je perlu exercise tau,tang down south juga perlu dijaga,dah basuh elok wangi dengan air sireh,tighten it up with exercise pulak :)

p/s::ini bukan cerita lucah ke apa ke,ini kira ilmu juga,ini cerita down south,nanti saya post pulak cerita pasal our "twins" oleh auntie ni jugak.



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

10 comments:

Obefiend Weiland said...

TMI TMI TMI

Anasfadilah said...

abang:: ahahaha!u should know this..hahah

lisha said...

yeah, kegel exercise is about the ONLY exercise i ever do. hahah. buat pun org tak sedar. diam2 sudah.

btw, i could be wrong, but i think it's called 'thai girl show'. tiger show cam tak make sense. segan plak nak google kesahihannya. haha.

Queenin Murni said...

erks, kejam nya straw dlm gelas.

thanx for sharing tho..

Little Mama™ said...

i expert in this exercise u see *ada mahu berguru kah...ha..ha

Farah said...

hahahha..ilmu yang bagus di kongsi.

Elyn said...

good info...

aritu dh discuss mende ni ngan farah, kan farah??

FrH said...

hahahaha good one!!
thanks erni.

Hanz said...

lepas buat kegel boleh cuba bola ping pong pulak, testing down south...wink!

ana said...

info yg bagus...buat diam2 sudah.