Pages

30 March 2010

*how to be rich with nuffnang*

ok,tips senang..macam mana nak jadi kaya dengan nuffnang?

klik dari blog ke blog pun dah

buat jemaah mengklik iklan pun dah

semua dah buat,tapi kenapa masih tak jalan RM kat nuffnang korang?

jawapan dia ialah











































u cant be rich with nuffnang,nak kaya pergi MLM, buat bisness sendiri

there is no easy way to get rich,unless u are a heiress/heir

sekian tips mudah dari saya

p/s::jangan baling botol pada saya..please please kamu jangan nakal..


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

9 comments:

Queens said...

blog akak..satu hari 400 orang masuk..tpi duit nuffnang ada 26hinggit jer apsal eh??

keh keh keh..

Ms. TaroAthirah said...

penah baca tips nak dapat pulangan lumayan


----> by having a blog yang dikarang berkaitan insurance and such

cubalah... kalah bio-aura. wakaka

Anasfadilah said...

tira: dah taip entry pasal insuran dah,we'll see,we'll see..hahahah

kak tiara: elehh merendah diri sangat tu..geget karang

Dils said...

baru nak macam whattttt.... dila type this entry??

okinokiyo said...

heheheh kelakar2.

btol2 buat duit leh cuma tak banyak, kaya xleh kot..

Anasfadilah said...

dils::hahahah!

kak mia:: buat duit sikit-sikit bolehlah,nak kaya kena jadi taukeh.

lin muhamad said...

atau jual nursing cover..(lama2 kaya gak pe.kan dila?)
takpe..lelama kedai chomel sure glamour nanti. :)

Obefiend Weiland said...

nuffnang memang takkan kaya

unless u r one of the 50 blogger that they sponsor

i get around 1K plus uniques and 3-4k page views a day

zaman NN dulu lucky to get RM 1 for those numbers

now using innity. boleh dapat 3-5 bucks a day for the same number. innity pay by CPS bukan per klik

kalau banyak view banyak la duit walau tanpa klik

ok!

hug ziyyad for abang

Elyn said...

ahaks tips yg bagus.....