Pages

16 March 2010

*fabric addict,please send me to rehab*

i taught duduk di rumah adalah banyak masa untuk menulis mengupdate blog

tapi tidak..saya rasa ada je nak buat bila duduk di rumah ni,ada je idea baru (yg belum dijalankan lagi)

minggu lepas dah tak boleh buat apa,Ziyyad admitted..so minggu ni sibuk sikit

mari kita tengok gambar aje,pasal nak tulis pun tak berapa nak terluah (??)



buy some cotton linen and Japanese cotton fat Q, ada beli gak tapak jahit kelim dan invisible zipper feet
seriously i need practice using the hem feet, after 3 times jahit bukak jahit bukak pasal tersalah,saya letak tepi dulu itu tapak puaka,and jahit using the old fashion way that is iron first and then sew. dented sudah ini dahi asek ditepuk aje.
the fabrics? sungguh suka sungguh cantek..rasa macam mati dan pegi sorga dunia (gila ah poyo)


this is from scrap fabric,sage glen play day by alexander henry,i love this fabric so does ziyyad,dia nampak kain ni terus macam

"aaaa!" (bunyi amuse)

kamu taste macam mama,bagus anak ku.


i made a keychain for myself..agak besar,suami kata

"besar sangat masuk poket ni"

saya kata

"perempuan tak bawa kunci dalam poket,kami bawa dalam handbag..aww"



Chomel Nursing Cover from exclusive range,love the motif, tapi apa pasal teda orag mau beli..this make my heart break u see

oh,ini untuk pemenang giveaway tu hari,baru siap..jangan marah aaa,nanti kena jual.


lagi satu Nursing Cover from exclusive range, untuk customer..saya suka warna dia,lembut jee



the new fabric stock akan ada di kedaiChomel,tunggu!

p/s:: busy day ahead :)

Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

7 comments:

littlenailofar said...

wah...

banyaknya kain akak...
tgn saya pulak yang gatal tgk kain akak banyak2 ni.

salam ziarah :)

precious innocent said...

OMG!!! ada yg menawan hatikuuuu...

dila ada dpt x msg via fb?

-mama emma®-

mommyYen said...

wow..cantik-cantik suma fabric tu dilla..suka i..

Ms. TaroAthirah said...

"kamu taste macam mama,bagus anak ku"

NO GOOD NO GOOD

he will be begging for branded items, Kappa, Adidas and what not.

i know his mama very very well


larikkkk!!

Rodzila said...

Dila.....
Boleh tak nak beli kain saja...?
Boleh la...
boleh la...

IMAN said...

sungguh comel..
tanak jual ke skit?? :P

neeza said...

eh, yg tapak zip sorok tu awat tak beli yg clip-on punya.. yg tu ala-ala industrial mesin punya la plak..