Pages

25 February 2010

*oh..so tis is how it feel*

hari ini last day saya di opis sebeblum bercuti lama

pagi ini,Ziyyad bangun terlebih awal dari biasa

so i put him next to me

and we play "who kisses the most"

well obviously i let Ziyyad win, he kissed me with slobbery wet kiss on the cheek,forehead,eyes,nose,ears ..

each kiss,i give him an animal sound

kalau kiss hidung bunyi kucing,kalau kiss mata bunyi kambing..something like that

husband masuk bilik lepas solat subuh,tanya kenapa bising-bising

i said we were just playing killing the time while im waiting for my turn to mandi and all

ntah..pagi ini saya tenang aja...macam tak risau tidak akan bekerja the next week (siap ada agenda nak tengok alice in wonderland, boleh?)

dalam hati saya kata

"Allah itu ada,dan pasti ada rezeki di mana-mana"

p/s::banyak agenda nak buat ni sebelum di cutikan..


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

8 comments:

Ms. TaroAthirah said...

Innallah ha ma'ana :)

ziyad kiut. hari tu pujuk umicik, cium kat dagu. hahaha

Mimi said...

So seize this moment to do what u really want babe. Ur passion is sewing kan? plus u already establish ur platforem. Now is the opportunity to go all out!

Good luck and stay strong Dilla. Moga sukses selalu~

SurayaHarris said...

Good luck erni media prima..suraya measat doa semua akan baik2 sahaja..=)
Insyaallah

aZeeMaH said...

rezeki ada dimana-mana..asalkan kita berusaha...

ape lg puan erni...sila all out ur NC and all those stuff yg u jual kat CHOMEL tu..huhuhuhuhuuh

mummy_adam said...

cute nyer ziyyad :)

betul tu, rezeki Allah ada di mana-mana..kita tggl usaha jea :)

all the besh yea..

jaja said...

salam erni..

i wish saya pun boleh jadi fulltime housewife sbb boleh concentrate on crafting & kasi siap order customer. mcm2 idea nak diterjemahkan dlm bentuk kraftangan, tapi masa pula yg tak tahu nak handle. sbb kena kerja ofis waktu siang. mlm pula dah penat sana sini.

all the best to you ya!buat bisnes lagi best dari makan gaji, hehe..

Dils said...

yeahhh.. perkembangkan business anda!

At least jugak boleh tatap Ziyyad lebih dari biasa.

azzamoro said...

bestnyer ziyyad pandai main kiss2. airyll pandai org kiss dia je. dia kiss org tak pandai. hehhee..

dan kalau dia dah terbangun pagi-pagi n mama nak bersiap nak masuk toilet, dia pun nak ikut mandi skali. aduyyai..