Pages

22 February 2010

*luggage tag*


ini luggage tag yg saya buat masa pergi KL tu hari (alaaa yg masa naik flight tu) , tapi saya letak kat stroller Ziyyad (in case ada org nak curik ke apa kan...) <-- tade sape on nak curik,perahsaann!

memang a bit on the rough side tapi saya suka pasal ke authenticity-annya..kerana ini saya punya tag..
maka sesiapa yang mahukan luggage tag yg chomel (tak, bukan macam kat atas tu,atas tu hanya chomel di mata saya)

boleh lah order pada saya



 


 the tag will be like like the above picture,i will use this method to transfer ur address




the back of the tag is a beatiful printed cotton,attached to a grossgrain ribbon
 
arent this tag a pretty :)

i will selling this tag in a set of  3 ( minimum orders)

the fabric set as pictures below
  

set A


  

set B

 


set C





set D

set of 3 is RM15

saiz : 3 x 4.5 inch, ribbon length (folded) 6 inch

any enquiry email me at stashowale at hotmail dot com



Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

15 comments:

mummy_adam said...

comel n creative :)

Jiji said...

I want one!!! Nanti AKu kasi alamat!

mommyYen said...

waah..comel sgt..

nak juga ni,saya punya tag main conteng saja kat paper.sungguh tak comel.

nanti saya kasi add yer.

azzamoro said...

wah cun la dila. i consider macam nak. nanti i contact u..

Elyn said...

tag mcm ni senang kalau nak cr luggage kat airport. akak suke tapi kalau beli tah bile zaman pulak nak pakai ekekeke

Miss BumbleBee said...

selain addy purpose, kalau di broad kan ke simple message buleh juga. dilot terhad kan berapa lines and words.

e.g ada org suka letak quotes. and with pretty fabrics nampak cantik. not even luggage gabak, but letak kat handbags pun buleh.

Anasfadilah said...

kak elyn,hias kat stroller sekeping,cantikk...kalau pegi kiz sport,parking stroller,dari jauh dah tau mana stroller anak kita..clever tak?hahhaha

Anasfadilah said...

kak yan::u sure like quotes kan?heheheh..quotes in typography adalah sangat santek!

Miss BumbleBee said...

or mau kasi tambah lagi. make a cute transparent pocket to insert a passport size pics / or tampal flowery felt macam pernah buat dulu, and mommies can put their children names.

Leeds Al-Malique said...

Nak beli! Skang jugak nak pi email :)

Ms. TaroAthirah said...

thumbs up! me like juga :)

sokong quote idea kak yan! hohoho

akmal said...

oooo ni rupanya benda yg chomel tu ek hehe..mmg idea yg bernas and very practical utk gantung pada luggage kan..

Queenin Murni said...

nice... tapi undecided, sebab corak2 yng sy suka dlm diff set. bleh tukar2 ke? :P

Anasfadilah said...

Quenin murni::email me 3 corak yg awak berkenan..bisa diuruskan :)

stashowale@hotmail.com

Byzura Razali said...

hi dila,

zura dah email tau.kalau boleh nak before 27/3 boleh tak??? :D

p/s: lets join my giveaway...4 toys to be given awayyyy....