Pages

01 February 2010

*lucky no.seben*

ouh Ziyyad dapat no 7.

hoorayy!

thanks kak yan for the lovely pic


saya rasa gambar ni memang cantik,kalau nak harap task yg di bagi tu,saya tulis ringkas aje,nothing fancy schmancy..pasal saya tak reti pun nak goreng ayat (padanlah kau tak dapat kerja lagi dila,goreng ayat pun tak reti...tsk tsk tsk)

boleh tengok sini untuk senarai pemenang

semua adalah pemenang tiada pengalah

p/s::banyak dah gambar Ziyyad,bila la nak compile buat photobook or at least cuci all the piccas tu..ni la problem guna digital image,kalau dulu guna filem,habis satu roll cepat2 hantar kedai gambar nak tengok macam mana..sekarang ni the eagerness to cuci tiada..rindu la nak ada album gambar like i used to have when i was small

a promise i made to myself this year : cuci gambar! pronto!
Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

4 comments:

eiNa said...

tahniahh ziyyad... lucky 7 eh.. ok la top 10..ttp cumell

Momma Mia said...

Tahniah.... tahniah...
bertuah Ziyyad

SurayaHarris said...

kau cuci atas paper matte k?smart...

Jiey^Mien said...

congrats ziyyad..
seyes, jiey dok target ziyyad, adam haris or arifa dalila yg menang grand prize coz gamba diorg neh mmg kiut miut!
=)