Pages

24 February 2010

*i cant sleep,so i wakeup and post this*

whenever i have ideas (lots of it) in the middle of the night,i jus cant sleep, staring the ceiling blankly,toss and turn, sakit hati to see husband and Ziyyad peacefully asleep, i decided to post this up

ada banyak idea untuk buat,nak buat untuk kedaichomel,nak tambah produk,apa boleh buat dengan itu dengan ini..macam-macam 

memikirkan soal tambah anak, i dont know bila nak tambah another baby,seeing newborn baby kat blog orang,membuatkan saya juga mahu baby (dasar perempuan!apa jiran ada kau pun nak ada..ceh!)

mungkin tunggu Ziyyad 4,5 tahun ke atau apa saya tak tahu, macam kak arin katalah " kalau boleh buat anak tekan-tekan vending machine senang lah" hahahah...hmmm..memang seronok ada anak tapi tulah it comes with a responsibility yg besar

ada org kata,kalau tuhan nak bagi rezeki terima aje,buat apa nak rancang-rancang,rezeki anak-anak itu kan ada 

atau mungkin belum masanya lagi..ntah tak tahulah,masa mudalah nak ada anak..(kepala pusing,kepala pusing) 

next week,im officially di cutikan..banyak benda nak buat ni,InsyaAllah rezeki Alah nak beri dalam banyak rupa dan hal bukan sekadar duit aje
gaji tak masuk lagi..ceisss!
supposedly semua entry atas adalah dalam bullet point tapi ntah kenapa macam tak jadi,so abaikan ajelah
p/s::its al about the money,money,monehhh


    Chomel Nursing Cover

    DSLR strap slipcover!RM15 only!

    5 comments:

    Elyn said...

    ye nak tambah anak pun kene pikir moneh kan?? even orang cakap itu rezeki dari Nya

    arin said...

    money money money..macam lagu the apprentice lak..

    Jiji said...

    sabar la sayang ku@!~

    Dilod aku masih menunggu gambar. Kalo ko nak aku illustrate, kena kasi yg step by step .. gambar yg dulu tu tak clear dah susah nak trace =(

    aNnAsUeJiE said...

    betul tu. mmg setiap anak tu ade rezeki masing2, tp berat btol bahu nak kene pikul. maintenance tetiap bulan nak kene control betul2. kalo tak mkn pasiaq la jwbnye. hihi.
    sbb tu tgh pikir nak tambah anak skrg ke atau nnt.
    sbb tgk contoh aunty dlm my family la jgk,anak 3 [sthn sorg rasanye]. tp bile time pegi mkn ya Allah jenuh nak layan tiga2 skali. makpak muke dah letih dah layan kerenah anak2. ade maid pon rasanye kelam kabut mcm tu jgk. bayangkan kalo takde maid? ;p

    mummy_adam said...

    betul tu.. skrg nie sume kena pakai duit, lg2 kalau nak tambah anak.. tambah duit jgk, rasanye maintenance anak lg tinggi dr omak nyer ;)