Pages

17 February 2010

*eat and be merry*

ada tonnes of pictures masa 15hb februari hari tu

cik intan ada buat makan-makan untuk adik -beradiknya

walaupun ada yang tak dapat datang due to certain reason

still havoc juga



ini ketawa sampai keluar air mata



ini bahagian perempuan,ibu-ibu dan anak-anak



bahagian bapa-bapa lebih chill dan santai..hehehe



ini gambar pak arab sesat,yang trying hard to do the peace sign and finally made it



seakrang udah pandai bergaya ini budak kecik

dan saya rasa 18 months is the new two

terrible 2's? Ziyyad starts it early

throwing tantrum at his will

dia pukul semua orang dengan toy fan

i did smack him lightly on the hand,and ask him to sayang all those people yang dia pukul

part sayang (aka kiss on the cheek) dia buat,tapi lepas tuuuuu

buat balik

aiyoh!

how do u moomies with anak yang ini macam ye..


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

6 comments:

lin muhamad said...

hehe..sara selalu la lepuk mama dia..esp kalau mama dia tak layan dia..huhu..

Little Mama™ said...

izzah bukan takat pukul mama dia dengan tangan.. dengan kayu golf mainan pun dia buat..*dah kena marah tu pandai pulak datang pujuk mama..siap kiss-kiss dengan mata bundar dan mulut yang sweet talking (w/pun tak faham apa dia kata..he..he)P

mommyYen said...

hai mama ziyyad

salu jgak my son buat cam ni kat saya,dia ingat nak main-main tepuk-tepuk kat muka.tak tau samada kita sakit atau tak,pas tu saya pura2 nangis,agak nya dia tau mmy sakit,then dia say sori.sgt comel.

Mimi said...

dilla, i memang tgh menghadapi my terrible 2! oh sungguh mencabar kesabaran ke tahap maksimum.. cuma dia yang betul dan mesti dapat apa yang dia nak dan kata-kata org lain xde makna buat dia, huhu.. selalu doa Ya Allah bagilaa aku kesabaran menjaga anakku ini.. Tapi kadang-kadang kena jugak se'smack' dua!

winterwing said...

peringatan acara apa itu pak?

mummy_adam said...

hahahaa... cute!! pak arab ensem :)