Pages

12 February 2010

*Awan Dania*

< ">ok,semua adalah lega,kecuali beberapa perkara:

1. masa nak boarding kapal terbang, kena turun tangga,so tak boleh ususng stroller sampai muka pintu firefly , have to lipat the stroller and dukung ziyyad..nasib dah praktis one hand folding the stroller

2. masa kutip bag, the tmpt kutip bag is farawayyyy from the main gate,maknanya tak boleh pass Ziyyad to atuk or nenek. so nasib boleh handle stroller and beg beroda tu..




see creative kan?

3, dalam flight Ziyyad ok,ok tahap toddler lah,pasal flight tidak ramai orang,jadi kami tukar tempat duduk,so Ziyyad tak sepuk brother sebelah tu,kesian mamat tu kena sepuk..sorry aa adik, budak-budak memang lagu ni.

4.had a nice view of sun rising..sangat cantik,Ziyyad pun suka



dah tukar seat,bolehlah ziyyad duduk tepi tingkap sambil cari bird :)

5. masa kapalterbang nak naik,i hold ziyyad tightly,ziyyad pun senyap aje,then i slowly kurangkan keta pada pelukkan (?? eh ayat apa kau ni) tapi ziyyad tarik balik my tangan suruh hug him tightly... :)..oh ye,ziyyad on lap belt.

6.kami turun paling last,pasal ini



minta kebenaran orang atas landasan untuk ambil gambar...Ziyyad first flight!

so itu aje..saya nak lepak..penat tau :)

p/s::ziyyad is sleeping,pagi tadi bangun kul 5.15am,kesian busuk manja saya ni :)

p/p/s::cacat betul la link kat atas tu,tak nak ada link,tak suka aaa google chrome,sengal.tira sila instal firefox di pc kamu ni..benci ok. <-- adalah komplen guna pc orang.hahhaha


5 comments:

SurayaHarris said...

dah samapai KL..aku balik kut petang ahad..can we meet up?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowiey dah ada diKL.tapi tak dapat nak jumpa coz me balik trg.lalalalalaa.syoknya balik kg!nape encik anas tidak balik sama?

joegrimjow said...

nak curi model satu!!!!
hehe

kecik2 da pandai 'berlakon'

satijampong a.k.a.mommyYen said...

comel btul baby z posing dpn eoplane,agak nya baby z wondering...'ehh mama apa ni,pandai terbang cam bird jugak,bess lah ma..' hihihi..tak gitu ke baby z?..

Ely Hasrul said...

alhamduilillah dh selamat ek...