Pages

18 February 2010

*1000 entry! thats a lot of blogging sayang*


ini adalah entry ke 1 ribu saya

nah, i wont giving out any giveaway by the way

test test blockquoe baru...emmm macam ada yg kurang,tapi apa ye

hahahah

jangan marah aaa

see any different(s) pada blog ini?

anda suka?anda tak suka?

saya suka aje.. :P

p/s:: am using the new editor,macam tak best..mungkin belum terbiasa agaknya
Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

11 comments:

Elyn said...

santek!! suke!!

eiNa said...

ok jek dila... sejuk mate gitu..

Dils said...

couldn't see the diff actually.

tapi aku memang tak brape perasan sgt slalu.

waahhh.. sudah 1000 posting. congrats sebab anda memang blogger tegar!

Aku baru cecah 500 setelah 4 tahun. hahaha.

arin said...

bckground blkg cantik . mcm satu WP nye bckground.kaler lembut je..

Anasfadilah said...

kak elyn::tima kaseh

eina::ok sejuk,baguslah,,supaya tenang di mata hati dan jiwa gitu..aww

dils::kau nehh..haih T_T

sebenarnya tiada kerja lain selain blogging..hahahahah

Anasfadilah said...

kak arin::saya curik background WP,saya akui dengan jujurnya...hahahaha

mummy_adam said...

besh... suka,canteks.. suka pink :)

mommyYen said...

ya,mkin comel la dila.sesuai namanya gitu..heheh

lin muhamad said...

cun ape...bulat2 jek tulisan tuh.

Maya said...

happy 1000th entry!

Yati said...

Wah, cantik banner baru.
Eh, mana pergi Maneki Neko (lucky cat)? :)