Pages

18 January 2010

*lotsa photo during Friso Nuffnang event*

most of the photos are not mine

banyak cilok gambar dari si Shaolin dan Kheirul dari Sawanila

terima kasih lah kepada DSLR depa 2 orang ni,ada gak gambar anak bujang saya


baju besar giler macam jubah,Ziyyad membuat happy dance depan si shaolin

"mama,kenapa bawak kamera takde memory kad,nasib ada pakcik kheirul boleh Ziyyad posing-posing" anak ku maaf kan mama T_T


adalah tidak menang ke disneyland,menjadi mickey mouse adalah lagi meruntun hati mama sayang..im sorry for not winning i for you..i dont know how the friso theme and nuffnang choose the winners..kenapaaaa aku tak menang vouchers toy r us hah!marah!



adalah tidak menang,tapi dapat jumpa azza,yana,ammar dan airyll..ok gembira balik



Ziyyad is like energizer bunny on crack like uncle effs said, takmau duduk diam,kehulur kehilir nak main sana sini..mama penat la Ziyyad..take 5 la dulu



tengok pool of balls ni bukan budak je nak main,ngan mak pak budak pun rasa nak terjun dalam ni sekali...syok wo



kene buli *tsk*tsk* ziyyad nakal lempaq orang dengan bola,jadi kena denda...tapi adakah Ziyyad insaf?jawapannya....



ialah tidak..baling sana baling sini..buat amali fizik semua

memang seronok gakla tengok Ziyyad lari sana lari sini, bagus untuk ZIyyad dan babahnya

mamanye lepak-lepas sembang dengan mombloggers yang lain..ahahaha!



2 comments:

myfr3ak said...

wahh, sronok! Congrats with Nuffnang Event :D

Farah said...

hehe seronok bttul ziyyad kat event ni.