Pages

21 January 2010

*KedaiChomel Giveway*

hadiahnya ialah

Chomel Nursing Cover Exclusive Range


Chomel Felt Alphabet (A to Z)



Chomel Fabric Alpahbet (A to Z)



Chomel Nursing Clip



Chomel Paci Clip



Chomel Burp Cloth



ok..dah drool tengok hadiah? bagus....hahahha

syarat-syarat giveaway




1. be a fan of kedaiChomel on facebook


Chomel on Facebook



2. dah jadi fan?ok bagus

letak banner kedaiChomel di sidebar blog anda (mesti ada blog),mana-mana satu pun boleh,letak satu aje..nak letak lebih terpulang,tiada efek pun ke atas permarkahan



Copy & paste the below code to your blog/site.







Copy & paste the below code to your blog/site.




3. dah letak banner?another task..ye lagi satu,selalu saya buat giveaway senang kacang pis je.kali ni mencabar sikit

buat blog entry title " Chomel "

buat entry tentang hadiah apa yang korang nak (refer list hadiah kat atas)

contoh korang nak sangat felt alphabet tu,jadi tulis entry kenapa korang nak felt alpahbet tu.

letak gambar hadiah sekali (SATU gambar hadiah yg korang nak,bukan semua gambar, kalau nak felt alphabet tu,letak gambar felt alphabet je,jangan la letak gambar kain nursing cover pule...)

gambar mesti gambar dari blog ini,copy paste je image kat atas tu

dah buat entry semua, comment disini dan tinggalkan parmalink entry blog/link entry ( korang klik pada entry korang,link tu korang copy dan paste pada comment box saya,sapa bagi link blog bukan link entry ,pernyertaan tak di kira)

dan bagi email address

4. hadiah ada 6, satu pemenang satu hadiah..jadi ada 6 hadiah aje.

5. pemenang akan dibagitau melalui email , pemenang akan dipilih atas entry yang paling kreatif dan memika hati saya

6. giveaway end on 31st January 2010 (kalau tak ramai masuk,saya pendekkan tarikh ni)

7. sebarang pertanyaan sila email saya di stashowale at hotmail dot com


selamat mencuba :)




Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

55 comments:

Farah said...

nak masuk!nak masuk!

precious innocent said...

sy jugeee!!! kalau buat entry utk hadiah2 yg kita teringin dlm 1 entry boleh x? muahahaha!!!

giler tamak mak buyung nih!!!!

-mama emma®-

Anasfadilah said...

kak emma::satu je..tak boleh lebih

farah::jom join ramai-ramai.

zai kulim said...

ok zai dah join...

http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email:zbintim@yahoo.com.my

Anasfadilah said...

zai:: kenapa tak tulis entry pasal hadiah yg dipilih,why u want it..

SurayaHarris said...
This comment has been removed by the author.
jom makan said...

salam dila,saya join gak ya..
http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/01/kedaichomel-giveway.html,
harap2 oklah n3 saya tu..

SurayaHarris said...

http://surayadrama.blogspot.com/2010/01/chomel.html

surayaharris@yahoo.com

oYa said...

salam... oya nak join gak

http://oya-contest.blogspot.com/2010/01/kedai-chomel-giveway.html

mekaceh

email : ayu_slamzer@yahoo.com

yatie chomeyl said...

besttttttttttt hadiah...nk perah idea, nanti Yatie Chomeyl join KedaiChomel Giveaway...wahh rhythmic gitu eheh

oren said...

http://oren-orenn.blogspot.com/2010/01/chomel.html

nanti dila komen taw..kut tak cukup syarat ka..

achikseli77@gmail.com

Hanz said...

rajinnyer buat giveaway...moga bertambah-tambah rezeki dilla...

precious innocent said...

ala... 1 je ke?? *kesat ayaq mata*

xpe la.. nnt akak buat separate entry utk product lain.. huhu

-mama emma®-

oren said...

http://oren-orenn.blogspot.com/2010/01/chomel_21.html

okes dila, akak dh pilih 1 saja..uhuhuhu...(lenkali buat giveaway yg kami buleh pilih semua hadiah..hahaha...)

achikseli77@gmail.com

akmal said...

best best dila buat giveaway..nak join jugak tp skang tgh bz (tp sempak lagi jenguk blog org hehe). nnti wiken ni sy create story kat blog sy :))

mamarempit said...

tingin nk join...tp nk buat N3 tu yg ada lemah lutut sikit...hahaha....tk pe..mlm kang pikiaq...kut2 dpt ilham...hhuuu


kain tu..bestnyeeee

Anasfadilah said...

mma rempit::buat simple pun ok,make sure catchy la

Azaidris said...

Salam.
Ini entry saya http://itsydoodles.blogspot.com/2010/01/chomel.html

my email : azaidris@yahoo.co.uk

TQ

adilah md shah said...

salam ..sy org baru..terjumpa giveaway ni terus join..boleh kan?? memeriahkan keadaan..

ni link entry Chomel tu..

http://dahliadilhalida0705-adilah.blogspot.com/2010/01/chomel.html

ni pulak email sy..

dahliadilhalida_0705@yahoo.com

terima kasih..

=)

izan ishak said...

hi dila...izan join giveaway ni...

http://diariummi.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email: izan5280@yahoo.com.my

aZeeMaH said...

salam erni

ni entry dari mu'az

http://cerita-tentang-hati.blogspot.com/2010/01/chomel.html


azlina.azizi@gmail.com
(harap2 menang kali ni...wakakakkak)

Nurul + Nordin said...

salam..

sy join gak giveaway ni ye..
http://noiya.blogspot.com/2010/01/chomel.html

sudi2 lah dtg melawat.. TQ..

Byzura Razali said...

hu dilla, will try my luck tooo...

Rozy said...

saya xdak face book huhuuhu
dan berjanji pada diri sendiri xnak ada facebook camna?
leh guna face hubby x?

mirah said...

Salam

saya pun nak join giveaway ni. Ni link entry saya

http://nmirah.blogspot.com/2010/01/chomel.html

thanx ya.

mirah said...

oh lupa tinggal email td.

nmirah[at]yahoo[dot]com

thanx again

anin said...

salam dh join

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email:farhanin1984@gmail.com

arissa.soleha said...

salam tuan tanah
saya nak join jugak

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/01/chomel.html

Aryn Salleh said...

salam mama ziyyad :)

ni link sy ye:

http://arynsalleh.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email: arynsalleh@ymail.com

aiDieNa said...

Saya dah siapkan entry for this giveaway.. count me in ;)

This is the link: http://aidiena.blogspot.com/2010/01/chomel.html

My email: aidiena@gmail.com

Thanx for organizing!

taufidris said...

dah join.

http://taufidris.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email;taufidris@yahoo.com

ezyore said...
This comment has been removed by the author.
ezyore said...

da masok! nnti tgk ye..time kasih :))

http://misseenblog.blogspot.com/2010/01/chomel.html


nih email sy
misseen@gmail.com

Rya Rizyana said...
This comment has been removed by the author.
ezyore said...
This comment has been removed by the author.
ezyore said...

akak..huhu..kene buat new entry ke nih? sy yg salah faham tuh http://misseenblog.blogspot.com/2010/01/chomel.html

mintak maaf!

akmal said...

salam dila, saya dah post entry tuk giveaway ni dlm blog saya.

ni link nya..
http://rumahno14.blogspot.com/2010/01/chomel.html.

jgn lupa visit tau :)

my email:whyouas@yahoo.com

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, saya join giveaway ni...ni link saya...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/chomel.html

emel: ejan8113@yahoo.com

thanks yer..

precious innocent said...

sila check entry akak kat sini

masyeh...

-mama emma®-

precious innocent said...

email akak crawler_os@yahoo.com

sorry la, malas nak delete earlier comment.. huhu

-mama emma®-

.Dd LaLa. said...

kalau saya nak order felt tu macam mana eh?

LisaVsKhusairi said...

ok..done...http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/01/chomel.html

Rya Rizyana said...

Saya pun sudah mengejoin.. Sila terjah ke belog saya yer..

http://akuyangria.blogspot.com/2010/01/chomel.html

Email:yuhana_82@yahoo.com

miemiey said...

nak gak adiah tu....
harap n3 daku menambat hatimu kak
sila terjah yee...

http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email
miemiey_m@yahoo.com.my

okes...tqqq...

ummie_mirahaziq said...

ai saya nk join gak...nie my entry

http://anakku-een.blogspot.com/2010/01/chomel.html

Aishah Megahasz said...

Dengan rasa rendah hati, Kak Aishah pun nak join gak giveaway ni....

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/comel.html

Aishah Megahasz said...

Lupa plak nak kasi e-mel. Tolong jangan tolak markah saya :P

megahasz@yahoo.com

luvablekids said...

Hi there,
Great contest...thank you. Here is my entry:

http://just4contests.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email: luvablekids@gmail.com

Fit said...

Dilla..

ini entry khas untuk kedai chomel

http://nunolady.blogspot.com/2010/01/c-untuk-chomel.html

emel:ringopie.noor@gmail.com

AYU IDRIS said...

Salam..jengah ye n3 saya...
http://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email: ayuidris@hotmail.com

mekasih!

nurKN said...

slm kenal,

dh join ths gveaway and follow you.

jemput ke umah ye and below is the link.

http://yusragiftsoul.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email add:norshima83@gmail.com

regards.

Em's Family said...

Salam

Ok, saya seperti biase mesti join jugak

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/01/chomel.html

email: mummymer@gmail.com

Momma Mia said...
This comment has been removed by the author.
Momma Mia said...
This comment has been removed by the author.
Momma Mia said...

Salam.

Kami nak join this chomel. Jemput review n3 kami di sini

http://alinalan.blogspot.com/2010/01/kedaichomel-giveway.html

email : azlin.mohdatan@gmail.com