Pages

30 January 2010

*i rarely post blog entry on weekend*

1. pasal rasa takde org akan baca

2. pasal saya tiada idea bila di rumah kerana asek fikir Ziyyad dan husband..ziyyad dah tabur biskut atas lantai dan tabur-tabur,bagi ayam makan katanya -_-"

3. pasal rasa tak mau tengok laptop nanti addicted nanti 2 orag hero itu tidak terlayan

tapi kenapa taip pula ar ni

1. pasal Ziyyad and husband kelar,husband bawa dia ronda kampung tengok ayayam, mbikkkk and mboooo

2. pasal patutnya saya pegi jahit tapi pinggang,kaki, satu badan sengal dek main futsal semalam,dahlah kalah,dapat sakit je lebih, ceh!

dah,saya nak menjahit ni..buang masa lama-lama mengadap laptop ni

p/s::semnagat mcm ni kan bagus ada kalau weekdays...hahahahaha!


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

8 comments:

Aishah Megahasz said...

Siapa kata tak baca...hehhehee. Anak 2 orang tengah tido. Sorang lagi tengok TV. Hari ni malas masak, suruh husband beli nasi ayam, boleh gitu? Banyak masa free jadi kita jalan2 di internet ok...

arin said...

bukak gak blog dilot during weeknd kot ader entry latest ..

Ms. TaroAthirah said...

main futsal..woot woot
pandainya ziyad bela ayam :)

Elyn said...

akak weekend pun rewang p blog org yg berupdet. so jgn risau sure akak baca kalo dila updet!

Hanz said...

Dilla..meh mari kat my opis..me sorang2 jer arini..dah update blog pun, sebab hari senin selalu bizi teramat..nak catch up other things too & need the peace & quiet! :P

eiNa said...

ahaks.. ade je la org bace dilla..:P

Fid said...

wahhh
i membayangkan Ziyyad dok bagi makan ayam tuh..cuteeee

Anonymous said...

In my opinion it is very interesting theme. I suggest all to take part in discussion more actively.