Pages

25 January 2010

*heavy*

my BFF came for over 2 weeks now,and it is still heavy..

siapa BFF? korang perempuan kan lah tak tahu plak kan..tiap-tiap bulan mai

saya rasa sangat lethargic di kala ini..badan terasa amat letih,maybe pasal lost a lot of blood

dah booked appoinment with the gynae,tengoklah apa jadi

hari tu husband ke pasar pagi membeli ayam bersama Ziyyad

Husband: Ziyyad tengok tu,abang tu potong ayam

Ziyyad: oooo Kokokokokok

bederai ketawa orang kat pasar tu

kokokokok = ayayam = ayam

Ziyyad sebut ayam ialah ayayam,janganlah tanya kenapa

duduk kat kampung ni banyak live animal berkeliaran

hari tu ronda kampung naik motor, nampak kambing terus Ziyyad buat bunyi "mbikkkk....mbikkk"

bunyi anak kambing plaing comel pernah saya dengar...hahaha

anak saya dah besar dia pakai baju saiz s sekarang bukan sair 18 month ke 24 month ke tu...huhuhu

p/s:: ZIyyad banyak buku animals,dan dia sangat suka buku animals dia..dah,u je saya nak kecoh kan disini...hahaha






Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

5 comments:

Ms. TaroAthirah said...

ziyad yang bijak :)

Jiji said...

anak sedara ku dalam keta, pegi kelantan nampak kerbau kat kat parit "nenek kemmmmbennngggggg" sambil tunjuk..

hahahahah@!~

salah asuhan!

Ely Hasrul said...

hah pandainye ziyad!! hahaha comel!

joegrimjow said...

anak bijak hasil ibu bapa bijak pandai

Anasfadilah said...

joe::anak bijak anugerah Allah.