Pages

18 January 2010

*handy manny?*

astro kasi kami channel free utk 2 bulan,bagus..mcm nilah tanda terima kasih

tapi pesal 2 bulan je?dah 3 tahun langgan astro,patut kena bagi reward kesetiaan baru bagus

olih kerana free

dapatlah Ziyyad tengok channel kartun

tapi tulah masalahnya Ziyyad punya fokus pada kartun paling max pun 5 min

tengok Dibo pun masa part nyanyi je

handy manny lagi la tak tengok

Ziyyad suka tengok animal planet..dia memang suka animal

dia boleh duduk secara civilize dan bersopan santun bila buka animal planet

mulut kecik comel yang rasa macam nak cubit tu akan berkata

"oooo...oooo..oooo..mamma....nkey(sambil tunjuk monkey)"

ok tu je nak kasitau.

hahahah

p/s:: ziyyad tahu the letter A,berkat menjahit huruf ber-fray bagai..he pick up the A laying on the floor,sambil lari tunjuk kat saya "mamma..A" *tearss*


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

4 comments:

Elyn said...

hiks wafiq kalo geng bus sekolah, belalang, kapten boleh, putera shazlan memang duk melangok depan tv tak gerak2.

tp kalo kartun bo layan. nape ek dierang ske tgk budak2 kot dr pic kartun kaler2 tu.

dila channel apa yg free tu??

Anasfadilah said...

kak elyn::movie,kartun,wang lah toi,mustika,mahraja channel,

azzamoro said...

airyll suke tengok iklan je. i subscribe rancangan cartoon tp mcm tak layan je. dia layan jim jam & sunny je.

Anasfadilah said...

azza ::hari baru bermula..lalala..suka dengar jim jam sunny versi alih suara..ZIyyad suak joget-joget dengar opening musik..hehehe