Pages

11 January 2010

*FIN*

Finally!

::emm gambar terlalu cerah..tak cantik::

::ok,ni cantik sikit..::




:pucat balik..oh ye,siap ada pouch tu::





::oh!ada nama budak chomel disitu :) ::





::ok,i really need a hand massage::


Ziyyad saw me tengah jahit ABC 123 ni..dia sibuk nak main

so,saya tunjukkan dia satu persatu

mama:: A
Ziyyad::....
mama:: B
Ziyyad::bi
mama::C
Ziyyad:: si
mama::D
Ziyyad::si
mama::E
Ziyyad::si
Mama:: Ziyyad sayang,bukan semua si..nanti mama jahit ziyyad yang lain k,ni orang lain punya,bukan ziyyad punya

*ada sedikit pergelutan huruf C disini..pulling and tugging*

mama:: babah!!tengok Ziyyad ni..nalo! (nalo = nakal)
ziyyad:: *sebik,muka nak nangis*

quickly, i put him on my lap,and hug him

mama:: mama janji mama jahit untuk manja mama ni..
Ziyyad:: *tersedu-sedu..turun dari pangkuan..dan berlari main traktor*

saya buatkan anak orang lain,tapi anak saya, saya double standard kan..

Ziyyad,ini janji mama...mama jahitkan untuk ziyyad k

hughugkisskiss

p/s::adakah saya teruk sangat?
p/s:: i love playing mother :)

Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

9 comments:

Ms. TaroAthirah said...

mommy's boy. keh keh. alahai bijaknya budak tecit itu :)

Anasfadilah said...

hari tukan tira,guruh kuat

ziyyad nanges-nanges lepas tu lari kat orang hug kaki

kiut je.

iem said...

bijaklah ziyyad...
nk gak ye..nnt mama buatkan ye jgn sedih2 hehe...

tulip said...

dila, kalau nak order bole ke?

Anasfadilah said...

tulip::kalau sabar nak tunggu about a month ok kot,saya jahit tangan ambil masa sikit. a piece saya ambil RM2.50.

precious innocent said...

dah bukak order, canang aaa.. akak nak review...

-mama emma®-

Anasfadilah said...

kak emma::tak berani nak canang,saya tak nak tamak.tak memang tangan nak buat semua

tulip said...

dila, nanti saya email.

lisha said...

yay!!! sure arwen happy with the alphabets. dia dah kenal huruf A. thanks dila! so cool.. siap embroidery nama arwen lagi kat bag tu.