Pages

11 January 2010

*cak!*

semalam habis je jahit felt alphabets,saya melepak depan tv dengan Ziyyad

tv pun bosan,so i play hide and seek with him

Ziyyad menyuruk belakang kerusi,kunun nak Cak! kan saya, dan saya berpura-pura tengok tv


Mama : eh!mana Ziyyad ni...mama tak jumpa dia la,mana agaknya Ziyyad ni

by this time,i heard Ziyyad giggling belakang sofa

Mama : mana ye dia *pitch suara kasi tinggi sikit,sambil crawling silently ala commando, Cak! HA! jumpa dah!

Ziyyad : *close his eyes with his two hands,giggling crazily*

Mama :: nampak dah!Ziyyad pulak cari mama *quickly nyuruk end lagi satu of the sofa*

Ziyyad : *cari senyap-senyap ala pink panther*

Mama ; *nyuruk-nyuruk tengok mana awang kenit ni cari,kesian dia tecari-cari. i meowed at him*

Ziyyad : Mamma?Mamma?CaAaaaa!

aiseh sudah jumpa mama nampaknya Ziyyad..hehehe

and we took turn menyorok...

i wish mata saya adalah camera..pasal saya nak capture every moment saya bersama Ziyyad the way i see it

the way he peek me di celah kerusi,half giggling,squating,like i didnt know him ada kat situ

the way i peek him over his head,while he is busy giggling and closing his eyes with his two hands hoping i didnt see him

the way he run on the back of the sofa

semuanya sekali la..

we had fun..lepas tu penat

lepak atas kerusi,sambil Ziyyad minum air dan layan Dibo the gift dragon

"dibo dibo dibo dee.."

hahahah!

lepas habis penat,layan menari dibo dengan Ziyyad :)

p/s:: dapat channel free asro utk 2 bulan :D


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

6 comments:

lin muhamad said...

seronok kan melayan keletah diorg ni?penat tapi seronok!

Jiji said...

Wah sama la kita!! terkekek makcik kecik tu kalo aku pura pura terkejot!! BILA NAK JUMPA NEH DILOD!!!!!!!!!

Ms. TaroAthirah said...

cuteness!

Nadiah Sidek said...

hehe...sweet!

SurayaHarris said...

nak cak ziyyad gak...

Ely Hasrul said...

beshnyee rasa cam nk balik skang main ngan sami. bese kalu cak cak sami yg carik. dia nyorok kat curtain patu dia jerit kuat2.. mana mami mana mami katanye.. hahahaha terbalik la plak.. carik kite sambil nyorok.. kiss ziyyad