Pages

29 December 2009

*youth park*


Taman Rimba aka youth park

masa saya ngandung kan Ziyyad, saya dan suami suka berjalan-jalan kat youth park

ramai orang pergi youth park untuk berjogging atau beriadah

ada swimming pool budak-budak kat sini,FOC

i still remebered saying to my dear husband

"abang,nanti kita dah ada anak,kita bawa anak kita main sini tau..dila nak dia lari,terjatuh dan bangun,biar dia main puas-puas kat sini"

tapikannnnnn

saya bagi Ziyyad naik semua mainan kat playground

buaila,gelongsorla (he loveee the slide), jongkang jongkit la (jongkang kongkit spring tak best la main),monkey bar la

tapikannnn

saya takut dia jatuh laaa

bahahah.

husband relax je lepaskan dia main,saya yang sibuk kepong kesana kemari

talk is cheap you know.

Ziyyad sayang,

nanti kita datang lagi main hujung minggu kat sini k.

love; Mama


3 comments:

Jiey^Mien said...

Hehhehe.. Ayat yg biar dia jatuh tu adalah sangat cute!!

Dayah said...

cik dilla..
ni org penang nak tny sat..Youth park tu Taman belia ka Tmn rimba..taman hat mana satu cik dilla maksudkan...taman belia kat sebelum waterfall, tamn rimba bukan ka atas nun antara batu frgh dgn BAlik puLau..??

kompius pulak..

Anasfadilah said...

dayah::taman belia..typos la..sorryyyy.