Pages

03 December 2009

*u click i click*

fenomena betul dah sekarang

ada geng " klik nuffnang i,i click nuffnang u ye"

wahhhh!

saya tak mau bincang lebih lanjut

boleh baca kat sini pasal komuniti klik NN supaya dapat duit lagi masyuk


dan


padanlah ari tu kat shoutbox saya ada org kata gini

"saya dah klik mister patato" (masa tu iklan NN ni pasal mister patato)

dalam hati saya kata

"so?"

saya tak paham rupanya...dia suruh saya klik balik iklan mister patato die...owhhhh..baru paham

korang yg join geng klik ni janganlah..Nuffnang tak bodow sangat

nanti tak pasal dia band blog korang,lagi lah haru

korang yg nak kaya sangat ni kan..apa kata korang letak ad iklan arak je..carlbergs kaya tau..mesti kalau klik lagi banyak duit haram masyuk...hahahah

p/s::apa lah sgt harap pada nuffnang..baik la korang jual karipap sejuk beku ke kopok leko ke bidadari ke secara sambilan/online..tak dapat banyak dapat sikit...tak delah korang komplen "setahun letak nuffnang cuma 75 sen jeek?"...

p/p/s:: byk lak entry utk hari ni..heheh..sorry.

Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

11 comments:

Elyn said...

owh no wonder akak pun dpt msh kat shoutbox.... "saya dh klik misterpotato anda". akak jwb je la haah dh abih kene ngap ekekek.

akak plak blur2 time tu!!

Mrs. Kown said...

aku harapp pada nuffnang. bahahah, pasal aku tak reti buat karipap. +P *lari! nanti ko baling mesin jahit kat kepala akuu*

precious innocent said...

akak pun dpt msg kat oggix mcm tu.. so akak saje je la mbalas budi, tp x kuar pulak iklan kat blog dia.. hehe

-mama emma®-

Dils said...

hahahaha. cari duit mudah kan. Tu jadi begitu. Susah susah. jual karipap beku, nk my mom punyer super duper sedap karipap daging?

Nyam, nyam. (eh pose hari ni)

AppleCrux said...

isk..isk..ingat nanang ni skim cepat kaya ke..adoila..saya ni dah nak sethn baru le layak utk cashout, takpe pun kesah..

Suraya said...

oit..tengok tajuk entry kau aku teringat titanic..hehe..aku xde pun nuffnang punya add..tak mahu lah..dah cukup iklan kat tv..=p

Jiji said...

Jual karipap frozen? best jugak kan?

Jom bukak kilang!

Anasfadilah said...

Jiji:: kau semua boleh..hahah

suraya::ad tv tak cukup,so aku letak ad kat blog pula...sejak ko duk bp ni rajin ko update belog ye sue...hahaha

apple::tu las pasal,jadi macam satu skim plak NN ni

dils:: uihhh sedap tu karipap daging...petang2 pekena dgn teh o best tu!

kak emma:: sila klik NN saya sekali seploh kali k

shila::ko feymes..tolak tepi..nasib la ko larik,kalau tak memang aku baling dgn cuppies...haha..eh tak boleh,cuppies makanan...hehehahaha

kak elyn::sama-sama kita la blur...hahaha

Suraya said...

aaah..sangat rajin sampai ketagihan..ni semua salah kau..

Anasfadilah said...

sue::salah aku kah?hahaha...takpe..kau update byk2 pasal harris k :)

BoeyJoey said...

Oh... this is the first time i'm hearing this... hmmm...

Btw, I'm hosting an awesome giveaway where you will be able to win USD200 each month... go check it out here http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. Good luck! :-)