Pages

09 December 2009

*tak paham bahasa ek? tampa kang*

NO i dont abort my baby u idiot

and HELL NO im going to tell u where is the clinic for abortion

go die la u.

p/s::kalau sape-sape yg masih baru baca blog saya,blog saya memang ramai orang suka datang cari klinik abortion,macam harrem kan perangai? pandai buat pandai la tanggung dosa.

p/p/s:: kalau kamu dah kawen pergi cari hospital pakar je..yg pegi klinik ni selalu orang yang melanjurkan diri je. tu kat shoutbox saya ada org tanya,kunun kawan tanya la kunun..blah la. ingat aku free-free nak tolong ke?hahaha!!

[mode: marah autopilot]


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

4 comments:

Suraya said...

ish..kenapa pulak diorang ingat blog kau mcm tu eh?
aneh tul..

sabar k..

Aezad Yusuf said...

pagi2 kedai blum buka sudah komen page org.. hahaha!

tampor je laju2 sape yg mintak tu.. ape brg mintak 500.. ltak 1k dulu br start nego..

Dils said...

herm... kenkadang. die org ni pikir jalan senang je. banyak je orang yg betul2 bole bantu, meaning jalan yang boleh membantu la, kira tolong perempuan tu bertaubat, help deliver baby safely, baby dapat kat orang yg betul2 nakkan baby tu.

Susah susah. Tahu buat, tapi tak tahu akibat.

Ely Hasrul said...

watt? selamba tnya mana klinik nk abort??? hahahahhahahha bodoh bangang ke ape??

speechless aku org2 cm gini.

selama baca blog nih xpenah plak ade terdetik nk tnya psl klinik abortion hahahahhahahhaha