Pages

15 December 2009

*saat yang dinantikan sudah tiba*

bedebar tak?bedebar tak?

tarik nafas semua..relaks ye

senarai nama yg join freestuff y'all! ialah

  1. kak oren
  2. zai kulim
  3. cikpid
  4. segalanya kuterima
  5. kak aishah
  6. suraya
  7. ogy
  8. kak azlina
  9. ainlovesweetapple
  10. this is
  11. kak elyn
  12. kerch
  13. annasujie
  14. neeza
  15. kak maya
  16. wallpapersdeco
  17. izyan nadiah
  18. drama mama
  19. zie fauzi
  20. aezad yusof
  21. shairah mohd
  22. em's family
  23. sofiy khanYm z.khan
  24. mummy adam
  25. byzura razali
  26. ini blog wirdah
  27. orkid desa
  28. anin
  29. atiqah
  30. ieyza
  31. izan cute
  32. full time musleemah
  33. adiella
  34. taufi idris
  35. inahasan
  36. inasepi
  37. syakila
  38. juniza
  39. nea flerida
  40. irabella
  41. catlina fly
  42. naz
  43. lin
  44. wan anis sorfina
  45. honey
  46. elissimie
  47. pert muffin
  48. keluarga abdul aziz b mohd ali
  49. tulip
  50. apple crux
  51. iedaluvsham

ok,menda nak bagi tiga je,yang join sampai 51 orang ni..

amboi nak benda free cepat aje korang ye..kalau nak kasik komen kat blog ahkak bukan main susah ye..ahahaha

4,28, dan 45

anda yg bertuah kali ini ialah

Segalanya ku terima <--- terima la fm stoberi saya k..hehehe




bila mai tengok blog hangpa, rajin betui join giveaway na..

hehehe

ada yang join pada 15th Disember, saya minta maaf banyak-bayak,pasal freestuff ni hanya sampai 14th December je

kepada 3 orang bertuah sila email saya alamat di

stashowale@hotmail.com

tak bagi alamat,saya akan bagi pada orang lain pula :)

p/s:: jangan salahkan saya,salahkan random.org tu...hehehehahahhaa!



11 comments:

anin said...

maceh kakkkkkkkkkkkkkkk

oren said...

owhh..tak bertuah rupanya :(

sila buat giveaway freestuff lagi yer...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang ku duga tak bertuah..hahahaha

Suraya said...

huh..tamau la kawan kamu..=)

next time aku coba dan coba lagi..deng it

Aishah Megahasz said...

Oh..oh..patutnya No. 5 yang menang tu...hehehehe... Takpela hari tu dapat coaster :D (ops..tak sempat lagi buat entry, bz sorry ye...janji minggu ni jugak buat)

Elyn said...

alamak nom akak takde ong la ekekek

Honey said...

Yeeeeyy ... Akhir nyer hadiah pertama menang setelah menjoinkan diri dalam bebanyak contest/giveaway ...

nEa FleriDa said...

thniah kpd yg bertuah:)

Irabella said...

sedey la tak dapat stoberi...

takpelah, nak g amik air smayang kat bilik air jap [walhal nak nangis] hehe..

anin said...

salam kak
tenkiuuu
sy dh mail ye

Honey said...

Saya da email ari tu ... dapat tak ?