Pages

14 December 2009

*pencapaian akhir tahun*

awal tahun ni, kunun mahu memenuhkan kalendar dengan cuti-cuti Malaysia

tapi tahun ni 2 kali pegi cameron..hahaha..ingat nak bercuti ke Melaka tak jadi pula

awal tahun ni kunun nak tukar kerja

tapi En.H tu decide nak buka kompeni kat KL insead di penang..so memang tiada di rezeki disitu

awal tahun ni kunun nak jahit memain je,sambil tambah duit poket nak shopping

tapi dah jadi macam satu mata pencarian pula

awal tahun depan apa pula cerita dan agenda, wait and see

saya lebih suka untuk hidup pada hari ini dulu

perancangan? kita merancang Allah juga yang tentukan.

tahun depan saya hendak menjadi seperti aliran sungai

p/s::sungai yang tenang,bukan macam sungai Padas tu...hahahah..Padas kat mana?pegi Google,semua nak kena suap.ceh.


Chomel Nursing Cover

DSLR strap slipcover!RM15 only!

2 comments:

azzamoro said...

kitorg pun pi cameron 2 kali thn ni... hehe.. itu je tmpt vacation terdekat n murah..:P

mummy_adam said...

saya pun nak menjadi seperti aliran sg jgk lah pastu nk berhenti keje..malas.