Pages

03 December 2009

*MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest*

contest datang lagi! (bunyik macam tora datang lagi je ek)

MBP buat contest..bulan ni theme dia smiling baybeh!




nama:: Izzul Ziyyad bin Anas
DOB:: 28th July 2008

this picture were taken by my sister, Taro

masa ni kami tengah makan di Homst,TTDI

Ziyyad as usual akan entertain with small things

even the smallest thing pun dia akan tersenyum ceria

main ba-ba-chak pun boleh ketawa terkekeh-kekeh

main patung harimau pun boleh tergelak sorang-sorang

main cuit-cuit kaki pun boleh tersenyum gembira

hati ini senang lapang bila tengok Ziyyad ketawa ceria,tersenyum gembira

hati dewasa ini akan turut sama ketawa dan tersenyum

senyuman dari si kecil ini boleh menceriakan suasana

senyuman yang terukir tu sangat ikhlas tanpa di paksa

senyum,benda yang paling mudah di lakukan,tapi tak ramai nak buat

senyuman nampak sahaja kecil,tapi besar kuasanya

senyumlah pada orang disekeliling...kerana senyum itu sedekah yang paling mudah (dapat pahala lagi..tak mau ke pahala mudah ni?)


p/s:: senyumlah senyumlah wahai cek mek molek...



a contest brought to u buy





Chomel Nursing Cover

2 comments:

Farah said...

tula diorg nak wat camtu jgnla babit org lain..kang orang yang betul2 jujur carik duit kot nuffnang kena sekali.

byk cara k untuk generate earning tu..bukan dengan klik2 je.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

gOOd luck kat kamu!!